sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Vihdoin täällä - Kartell Fly lamppu ja tuolit

Nyt NE ovat saapuneet ... 

Vihdoin sain tilattua tulevaan ruokailutilaan toisen Kartell Fly mallin lampuista sekä kokeeksi kaksi kappaletta Etolan kirkkaita Elizabeth tuoleja. Tuolit ovat aina miellyttäneet erityisesti silmääni mutta se, kuinka vankkoja ne olisivat, oli mysteeri. Elizabeth tuoleja on saatavissa neljässä kauniissa värissä; kirkas, valkoinen, punainen ja musta.
Etola Elizabeth tuoli, Clear
Tuolit osoittautuivat hyviksi ja vankoiksi joten ne tulevat ruokailutilaamme. Mitoiltaan tuoli on L45 x S52 x K90cm. Yksi sisustuksellinen päätös nyt tehty. CHECK!

Toinen ihanuus joka postimiehen mukana tuli oli pitkään kaivattu Kartell merkin FLY lamppu joita tulee aikanaan kaksi ruokapöydän ylle.  Lamppu oli sellainen kuin ajattelinkin, tosin aina nuo design lamput yllättävät muovisuudellaan vaikka se on jo hankintaa tehdessä tiedossa. Mutta siis tämäkin oli oikea ratkaisu ja nyt vain laitan paketin jemmaan odottamaan pääsyä omalle paikalleen. Myös Kartellin Fly lampusta löytyy todella monta raikasta väriä. Mielessä ehkä tyttöjen huoneeseen tuo pinkki mutta tällä hetkellä uskon sen kirpaisevan lompakkoa sen verta että tämä idea saa odottaa hieman.

Kartell FLY

Kuvat täältä


Tällä hetkellä metsästän meille hanoja taloon, useamman olen jo ostanutkin. Teen näistä päätöksistä oman postauksen aikanaan. Sen verta voin paljastaa että pitkien pähkäilyjen jälkeen Oras on on vienyt jo useammankin erävoiton.

Ihanaa sunnuntai päivää lukijoillemme!
-Paula-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...