maanantai 9. syyskuuta 2013

Tiivin ikkunatoimitus saapui tontille

Tänään puhelin soi iltapäivällä ja Tiivin "rekkahan" sieltä soitteli, että lähetystä olisi tulossa. Pikainen keskustelu Räikkösen tiimin kanssa ja sovimme, että kuorma puretaan pihan keskelle. Tiivillä homma tuntui toimivan, koska kuljettaja lupasi vielä soitella pääurakoitsijalle kohdetta lähestyessä.

Töiden jälkeen piti jännityksellä mennä katsomaan, että mitä sieltä oikein on tullut. Tietysti kuorma pitää muutenkin tarkistaa, että kaikki lasit ovat ehjiä tai mikään ei ole vaurioitunut. Vastaanottajalla on kuitenkin tarkastusvastuu, se on tullut selväksi tässä rakentamisen aikana. Se ei vie paljon aikaa, mutta helpottaa elämää. Mikään ei ole inhottavampaa kuin havaita jälkeenpäin, että kuljetuksessa on tullut vaurioita. Mutta onneksi meidän kohdalla kaikki oli kunnossa, mitä nyt muovien läpi pystyy katsomaan.







Kävimme peittelemässä ikkunat 6 x 10m pressulla ja myöhemmin ilalla kävin sitomassa narulla pressut tiukalle, jotta tuuli ei pääse pöllyttämään pressuja eikä sade pääse mihinkään väliin. Vaikka ikkunat ovat muoveissa, niin äkkiäkös niihin on joku pieni reikä tullut. Suosittelen suojaamaan pressulla välittömästi.



-Timo-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...