torstai 5. syyskuuta 2013

Takaterassin pilareiden valu

Tänään oli vuorossa takaterassin pylväiden valu, jotka toteutetaan myös pyöreän muotoisina 300mm vahvuisena. Tällä haemme talon tyylin mukaista näyttävyyttä, joka toteutuu autokatoksen pylväissä, etukuistin pylväissä sekä myös talon takana terassin pylväissä. Kuten aikaisemmin on todettu, niin alunperin arkkitehti oli piirtänyt pylväät normaalina liimapuupalkkina, mutta halusimme hakea erilaista muotoa. Onneksi löysimme ratkaisun pyöreisiin pylväisiin, josta tarkemmin omassa erillisessä jutussaan, että kuinka näihin ylipäänsä päädyttiin. Tänään illalla piti käydä ihailemassa valun lopputulosta.


Oliver seikkailemassa pylväiden välissäPylväät ovat 300mm vahvuiset ja ne valetaan säänkestävällä betonilla
Takaterassin lippa tulee pylväiden varaan


Tontilla on ollut hieman rauhallisempaa viimeiset viikot, mutta tänään saapuivat kattopellit vihdosta viimein. Huomenna talousrakennus saa kattopellit päällensä ja sitten käydäänkin päärakennuksen kimppuun. Toiveena olisi katto pään päälle mahdollisimman pian, jotta runko pääsee kuivumaan paremmin. Ensi viikolla tontille saapuu myös ikkunatoimitus Tiiviltä.

Tänään oli vuorossa iltapuhteena talousrakennuksen siivous ja kuormalavojen poissiirtäminen. Näin ollen talousrakennus on valmis väliseinien muuraukseen ja sadepäivänä on mahdollista tehdä väliseinäharkkoja, mikäli kattotyöt keskeytyvät. Nyt onkin aika ottaa uusi vaihde silmään syyskuun osalta, jotta pysymme suunnitellussa aikataulussa. Onneksi on luvattu hyvää säätä myös ensi viikoksi.

-Timo-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...