torstai 17. huhtikuuta 2014

Yläkerran WC

Pitkän odotuksen jälkeen saimme yläkerran wc:n suihkuseinämän paikoilleen. Pientä fiksausta vielä vaatii mutta nyt on ainakin kiinteät lasiseinät profiileissaan kiinni ja suihkun ovi avautuu mallikkaasti.

Tässä ensiesittelyssä yläkerran wc tila.

WC tilan takaosaan laitettiin samaa tehostelaattaa kuin alakerran wc-tilaan. Takaosan suihkutilaan laitettiin tehostelaatta kauttaaltaan ja muutoin wc tila on valkoista peruslaattaa. Mielestäni sopii loistavasti  ja on hieman "merellinen" tuulahdus muutoin niin vaalean sisustukseen. Tilan takaosa on eristetty lasiseinillä suihkutilaksi jossa on suihkua vasta päätä korkea pyyhekuivain joka käy hyvin myös pyyheripustimena. Lasiseinämä koostuu kolmesta lasiseinästä jossa on kaksi kiinteää sivulasia ja keskelle avatuva lasiovi. Käytännöllinen ja heti toimivaksi todettu.

Yläkerran wc tilassa on kaksi valopeiliä sekä katon spotit joihin saa myös tunnelmavalaistuksen.
Pesupisteitä on yksi mutta jotta peilin edessä meikkaaja ei ole tiellä on meikkauspöytä ja erillinen valopeili sijoitettu omaan nurkkaukseensa. WC kalusteina on kaksi vetolaatikostoa sekä pidemmän laatikoston viereisessä nurkassa myös korkea kaappi jonka sisälle on sijoitettu pistorasia joten näin sähköhammasharjat on saatu mukavasti piiloon.

Takaosan lasiseinämä - sadesuihkuna Hansgrohen lautanen ja käsisuihku

Allas on upotettu kalusteeseen - helppo pitää puhtaana. Valopeili ja korkea kaappi lisänä.

Laattojen ero on huomaamaton kun lasiseinän profiili vie huomion

Lisäsäilytys tilaa saatiin istuimen yläpuolella olevilla kippikaapeilla jotka ovat samaa sarjaa muiden kalusteiden kanssa. Suihkuseinämän takana korkea pyyhekuivain.

Naisväen meikkauspiste -pistorasia sijoitettu hyvin jotta saa hiustenkuivaajan /suoristusraudan nopeasti pistokkeeseen.

Tila on hyvin vaikea kuvattava varsinkin näin vähän kuvanneelle. Toivottavasti kuvista avautuu lukijoillemme kokonaisuus joka on mielestäni suunnittelijaltamme hyvin yhtenäistetty kokonaisuus. Tila on avara ja sopii useammankin henkilön aamu- ja iltapesuille.

-Paula-

4 kommenttia:

 1. Todella tyylikäs kokonaisuus! Saako kysyä, mistä nuo teidän vessojen altaat ovat tai minkä merkkisiä ne siis on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Sundeck! WC tilojen kalustus on Kalustetukusta altaineen päivineen. Altaan nimi oli Meri valumarmoriallas. Löytyy varmasti muiltakin toimijoilta. Halusin nimenomaan että allas on yhtenäinen tason kanssa. Olen erittäin tyytyväinen tähän valintaan -helppo pitää puhtaana ja kauniin yksinkertainen kokonaisuus.

   Kävin katsomassa teidänkin projektia ja hyvältä näyttää! Saanko linkittää blogisi omaani?

   Poista
 2. Voisitko laittaa tarkemman kuvan bideestä, kuinka toteutettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bidee on toteutettu ihan kuin suihkun hanan liittäminen. Ihan perusjuttu putkarille. Sitten valitsee vain hanan jossa on kahva.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...