keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Olohuoneen esittely

Olohuoneemme on juuri sellainen kuin siitä rakennusaikana unelmoin. Toki harmittaa, kuten aikanaan jo kerroinkin, että jouduimme tekemään päätöksen suunnitteluvaiheessa että olohuonettamme pienennetään jotta saamme tilavan työhuoneen olohuoneen viereen. Aikanaan työhuoneesta saa lisäsiiven olohuoneelle esimerkiksi oman tv-huoneen videotykkeineen ja kaiuttimineen. Tämän hetkinen pienempi olohuone koko ei kuitenkaan ole menoa haitannut ja tila on ollut toimiva kolmen pienen lapsen kanssa. Iskun Como sohva on ollut unelmissani jo edellisessä rakennusprojektissa mutta nyt sain tämänkin toiveen toteutettua mikä tietysti saa olohuoneemme näyttämään entistä ihanammalta omissa silmissä. Olemme hakeneet kapeaan tilaan yksinkertaista ja raikasta tunnelmaa ja siinä mielestämme onnistuneet. Sisustussuunnittelijaltamme sain apua tilan maaleihin, ettei vain tilan harmaus muutu missään valossa ruskeaanpäin. Myös takan luukun suhteen saimme tärkeää apua Sisustusassarilta.

Villa Kivitalon olohuone esittelyssä kuvin -nauttikaa.

 

Lue myös: 
5 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää. Valoisaa! Oletteko olleet tyytyväisiä tuohon (kauniiseen) laattaan olohuoneessa? Mietimme tässä, että tuleeko olohuoneeseen parketti/muu puulattia vai jatkuuko eteisen ja keittiön laatoitus myös olohuoneeseen. Itseäni vähän mietityttää, että tuleeko siitä kova ja "virallinen" fiilis vai tuntuuko se kodikkaalta lattialta? Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marika, kiitos ihanasta viestistäsi! Itselläni oli samankaltaisia ajatuksia päätöksenteossa, pelkäsin että iso laatta tekisi tilasta teollisuusmaisen, lapset ja kissa liukastelisivat ja kaikki lasinen särkyisi :) Tämä onneksi on osoittautunut arjessa vääräksi. Laatta on enemmänkin tehnyt mielestäni tilasta yhtenäisen kun sama materiaali jatkuu eteinen/keittiö/olohuone-akselilla. Se on mielestäni niin kaunis etten ole raaskinut kuin tuon valkoisen maton olohuoneeseen laittaa, muutoin en halua peittää lattiaa laisinkaan. Lapset ja kissat ovat pysyneet juoksuleikeissään pystyssä eikä vielä yhtään tavaraa ole mennyt rikki lattian kovuuden vuoksi :) Myöskään jaloille ei lattia tunnu kovalta joka oli myös yksi lisähuolen aihe. Jos laatta miellyttää omaa silmään niin voin suositella sitä yhtälailla kuin laminaattiakin. Taitaa enemmän olla makukysymys enää. Ihanaa syksyn aikaa perheellenne!!

   Poista
  2. PS. sukkia kuluu enemmän laattalattian kanssa joten se on mielestäni ainoa miinus jos jotain pitäisi löytää :)

   Poista
 2. Hei, saako kysyä laatan tietoja? On tosi hienon näköinen ja kovasti omaan mieleenikin. Meillä vaikeat valinnat juuri ajankohtaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa kysyä eli tuo laattaa on edullista Laattapisteen Glimmer Silver 60x60 laattaa. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä ja ilme on mielestäni juuri sellainen betonimainen harmaus jota tavoittelin! Hintakin on kohdillaan verrattuna moniin muihin samanlaisiin. Ihanaa syksyn aikaa! Paula

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...