perjantai 30. toukokuuta 2014

Olohuoneen pimennysverhot

Takapihamme on etelään joten saamme nauttia aurinkoisina päivinä auringonsäteistä aina klo 11-18. Nautinnolla on myös valitettavasti toinenkin puoli, aurinko porottaa armotta terassin lisäksi myös olohuoneemme ikkunoista sisään. Sohvalla istuessa saa lasin lävitse melkein rusketusraidat, sen verta tuo aurinko lämmittää. Pimennysverhot olivat siis pakollinen hankita tilaan jotta talo ei kuumene ja sohvalla on mahdollista nauttia elokuvista myös päiväsaikaan. Olohuoneen leveään ikkunaan jouduimme mittatilauksena teettämään valkoisen pimennysverhon ja otimme samalla myös pienempään sivuikkunaan jotta molemmat verhot ovat samanlaiset.

Asensimme pimennysverhot kiinteiden ikkunoiden ikkunapieliin kiinni, näin kun verho on vedettynä ylös, se on hyvin huomaamaton. Varsinkin kun saamme olohuoneeseen sivuverhot niin jäävät myös kannattimet verhon taakse.



VERHOT YLHÄÄLLÄ

VERHOT ALHAALLA

Huomaamattomasti ikkuna smyygien sisäpuolella

Leveyden vuoksi pimennysverho on mittatilaustyönä hankittu

Kiinnitin
-Paula-

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, verhot on myös ilta-aikana mukava laittaa alas niin saa hieman yksityisyydentunnetta :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää. Meillä on ihan sama ongelma takapihan suuntaan. Ihana iso ikkuna, josta tulee paljon valoa, mutta myös armotonta kuumuutta. Lopullista valintaa ei ole vielä tehty, mutta valinta on kallistumassa Luxaflexin kaihtimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo kuumuus on kyllä todella inhottava varsinkin kun meilläkin koko alakerta tuntui aaltoilevan kuumuudesta kun aurinko porotti. Nuo pimennysverhot auttoivat heti ja kovassa kuumuudessa talokin pysyy nyt viileänä! En olisi uskonut että verhoilla on heti iso merkitys :) Kävin kurkkaamassa noita mainitsemiasi Luxaflexin kaihtimia ja ovat myös todella kauniit. Niillä saa ilmettä huoneeseen. Ihanaa kesän aikaa! -Paula

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...