sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kuivauskaappi UPO 6002

Kuraeteistä suunniteltaessa oli varmaa, että sinne sijoittaisimme kuivauskaapin. Lasten päiväkodissa olin tutustunut kuivauskaapin toimintaan varsinkin kun harmillisesti usein illalla pestyt lastenhaalarit olivat jääneet lahkeista kosteiksi. Päiväkotiin viedessä haalarit täytyi siis heti laittaa kuivauskaappiin jotta lapsemme saisi kuivan haalarin aamupäivä ulkoiluun. Meillä toki oli kuivausrumpu kodinhoitohuoneessa, mutta en millään haluaisi laittaa haalareita sinne koska kuivausrumpu on aika tehokas pilaamaan myös vaatteiden pintamateriaalia. Käytän kuivausrumpua lähinnä lakanoille.

Nyt saimme ostamamme UPO 6002 kuivauskaapin asennettua paikoilleen ja töpselin laitettua seinään. Kuraeteisen iv-suunnittelussa oli huomioitu kuivauskaappi, joten kuivauskaapin yläpuolella oli valmiina ilmastoinnin ulosmeno, johon kuivauskaappi liitettiin helposti kaapin mukana tulevilla lisäosilla.

Tänään pesin lasten talvihaalareita jotta saan ne laitettua kesävaatteiden tieltä kaappiin. Tunnin kuivatuksen jälkeen haalari oli jo kuivunut. Kuinka olen kolmen lapsen äitinä pärjännyt ennen ilman kuivauskaappia?! :) Märät kengät ja urheiluvaatteet saa hetkessä kuiviksi.Kuva: täältä

-Paula-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...