keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Iso seinäkello keittiöön ja sen asennus

Valkoinen keittiömme kaipasi mielestäni jonkin katseenvangitsijan. Vaikka olenkin suuri vaalean ystävä, voi täysin valkoinen jäädä hieman pliisuksi jos siinä ei ole mukana pientä twistiä. Valkoisen keittiömme esittelin taannoin blogissa, tästä pääset sen lukaisemaan. Mietin pitkään jo rakennusaikana mikä se twisti tässä tapauksessa keittiössämme voisi olla ja päädyin kelloon joka sinne kuitenkin tultaisiin jollain tapaa laittamaan. Blogiyhteistyö Hyvän Tuulen Puodin kanssa avasi loistavan mahdollisuuden saada juuri sellainen kello josta haaveilin ja joka sopisi täydellisesti alakerran sisustuskokonaisuuteemme.

Iso musta seinäkello koristaa keittiömme seinää

Hyvän Tuulen Puoti tarjoaa meille sisustusintoilijoille (ja tietysti muillekin) kauniita ja omaperäisiä sisustustuotteita. Heillä on kattava valikoima sisustustarroja ja -tekstejä sekä muita tuotteita kodin sisustamiseen. Upeana ja edullisena lahjavinkkinä voisin vinkata heidän biohajoavat ja konekestävät tiskirätit teksteillä ja kuvilla.

Hyvän Tuulen Puodilla
muuten puhaltavat uudet tuulet kesällä ja Hyvän Tuulen sisustuskutsut starttaavat käyntiin. Kutsut pidetään jälleenmyyjäverkoston kautta ympäri Suomen. Kutsut tullaan pitämään tutulla kotikutsutyylillä mutta uusin tuulin. Olethan heihin yhteydessä jos innostuit tästä uudesta sisustuskutsukonseptista.

Mutta palataan kellon asentamiseen. Kellon asentaminen kävi helposti, vaikka pelkäsin asentamisen tuottavan hikikarpaloita. Suurimpana pelkona oli, että kello tulisi asennettua ihan vinksalleen. Tätä ongelmaa ei ollut asennusavun ansiosta, mutta tuskaa tuotti aluksi kiviseinä johon olisi pitänyt porata ruuvi kellon koneistoa varten. Koska oma puuhamieheni oli töissä, otin naiselliset taitoni apuun ja kiinnitin koneiston kaksipuoliteipillä näin aluksi. Sisustusintoilijaa ei pysäytä mikään, kellohan oli saatava heti seinään eikä vasta myöhemmin. Tässä vinkkini teille kellon asentamiseen:

1. Pakkauksen sisältö. Pakkauksen mukana tulivat kellon koneisto, viisarit, seinätarrat sekä apuna asennukseen paperille tulostetut asennusviivat. Kellon kokonaishalkaisija on 45cm,  halutessaan voi kuitenin itse määrittää kellon kokoa tarroja asennellessa.

 

2. Kellopaketin asennuksessa itselläni olivat apuna vain kaksipuolinen teippi, viivain, kynä ja vatupassi. Vatupassilla sain numerot mahdollisimman suoraan asennettua.

 

3. Asensin ensimmäiseksi paperisen avustimen seinään kaksipuolitarralla. 


4. Vatupassilla tarkistin seinällä, että paperi oli suorassa.


5. Kun viivat olivat suorassa, tarkastin viisareiden pituuden ja katsoin haluamani matkan joka jäi pisimmän viisarin ja merkin väliin.


 6. Pisteen paikalle laitan numero/viiva -tarran.


 7. Vatupassilla mittailin että tarrat tulivat laitettua suhteellisen suoraan. Vaikka jouduin muutaman kerran ottamaan numerot pois seinästä niin seinään ei tullut jälkeäkään ja kun paikka oli varma niin painoin tarrat oikein kunnolla seinään ja tukevasti jäivät.


8. Puolet kellosta laitettuna. (kuva kulma valitettavasti huono ja näyttää että vitonen olisi vinksallaan, ovat kuitenkin juuri oikein kuten myöhemmin näette)


9. Tarrat asennettuna ja koneisto viisareineen liimattu teipein.


10. Kellon asennus oli nopeaa, itselläni kesti 20 minuuttia laittaminen.


Valkoinen keittiömme sai uutta näköä ja modernia tunnelmaa, juuri sitä mitä haettiinkin.

Kelloa myydään Hyvän Tuulen Puodissa (ovh 29,90e). Värivaihtoehtoja on musta ja hopea.


-Paula-

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva kello, sopii tosi hyvin teidän keittiöön :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno kello!! Kuinka hyvin pysyy teipillä kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olemme olleet tyytyväisiä kelloon! Erittäin hyvin on pysynyt seinässä, ei repsota eikä putoile. Tuo tarra ottaa hyvin kiinni myös tuohon maalattuun seinään joka on hieman röpyliäinenkin. Suosittelen jos malli on mieluinen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...