torstai 15. toukokuuta 2014

Eteisen ehostusta

Viimein olen saanut hankittua eteiseen pitkän kuramaton. Kerroin myös aiemmassa eteisen esittely postauksessa että kodinhoitohuoneeseen menevä suora väylä kaipaa jotain katseenkiinnittäjää. Löysin mieleisen canvas taulun joka on juuri sitä mitä tila mielestäni vaati.

Eteisen maton löysin Vallilan sarjasta. Mietin maton limen vihreitä raitoja pitkään mutta halusin hieman väriä kevääksi joten tässä sitä on. Uskon että talveksi ostan ihan yksivärisen mutta nyt tuo matto on mielestäni raikas yksityiskohta.

Tässä uudistunut eteisemme.

Taulu on oiva katseenvangitsija eteistilaanMatto on Vallilan mattosarjasta K-raudasta


-Paula-


6 kommenttia:

 1. Pirteä tapaus tuo matto! Onko teidän mielestä ollut onnistunut talo, nyt vähäisen asumiskokemuksen jälkeen? Onko kaikki toiminnot ok, vai joko muuttaisitte jonkun kohdan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuulahdus keväätä kotiinkin ettei ole liian valko-harmaata.

   Kysymyksesi on loistava ja olemme siihen tekemässä varmasti oman postauksenkin aikanaan kun asumisaikaa kertyy vielä hieman. Täytyy myöntää että tällä hetkellä en vaihtaisi mitään -en huonejärjestystä, värimaailmaa, kalusteita emmekä materiaaleja. Varsinkin odotan talviaikaa jolloin näkee valaistuksen onnistumisen hyvin mutta en osaa siinäkään ajatella mitään toisin tekevämme. Varsin onnistuneita valintoja olemme tehneet -nimenomaan meidän tarpeisiin. Mieltymyksiä ja tarpeita kun jokaisella on erilaisia, arkkitehti ratkaisee tässä ison osa. Ja se on ainakin totisinta totta että hyvä suunnittelu on kuin puoliksi tehty!! Tähän mekin käytimme ison osan ajasta ennen projektin aloitusta!

   Poista
 2. Ihana talo teillä! <3 Mistä hankitte noi yläkerran rappusten kaiteet. Ne on uskomattoman upeat. Meidän pitäisi vaihtaa nykyiset mustat pois ja olenkin etsinyt hyvää toimittajaa jotta kaiteet ovat siistit ja kestävät. Pysyykö ne hyvin puhtaana vai näkyykö jokainen kädenjälki?

  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sini, kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! Rappusten kaiteet otettiin Ritalasista. Tuossa kaiteessa roikkuvat lapsemme aina kun tulevat portaita ylös tai alas eli ovat kovalla käytöllä, pyyhin nuo noin kahden viikon välein. Mielestäni lika ei näy rumasti ja ikkunalasille sopivalla rätillä kun ne pyyhkäsen ovat taas kuin uudet. Suosittelen ehdottomasti! -P

   Poista
 3. Selailin blogiasi ja ihastuin tuohon tauluun! Saanko kysyä mistä löysit taulun aikoinaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, käyhän kurkkaamassa Photowall. Tilasin taulun ja kuvan sieltä.
   Voit siis saada saman kuvan teillekin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...