sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Vaalea olohuone


Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
Tänään meillä oli juhlapäivä jota juhlimme läheisten kanssa päivällisen merkeissä.


Esittelyssä tällä kertaa olohuoneemme. Olohuoneesta puuttuvat vielä matto ja verhot. Hieman mietin etten esittelisi tilaa ennen näitä näin keskeneräisenä mutta menköön. Laitan kuvaa sitten kun verhot ja matto on paikoillaan. Olen tilannut jo verhokiskot ja miettinyt verhokangasta. Verhokiskoiksi on tulossa U-mallin kaksi kiskoinen verhokisko joka ruuvataan suoraan kattoon. Näin saan pitkillä verhoilla huonekorkeutta korostettua. Kattovalaisimeen halusin hieman blingblingiä ja sitähän löytyy Ballroom valaisimestamme. Valaisin on todella upea sisustuselementti itsessään.

Olohuoneen yksi seinä toteutettiin Tikkurilan Tunto Hieno maalilla. (Tunto Hieno esittely postaus ja kodinhoitohuoneen Tunto Hienolla toteutetun seinän esittely). Käytimme kahta eri väriä; tummaa alle ja vaaleaa päälle. Olen tyytyväinen toteutukseen, seinä näyttää hyvin paljon betoniselta.

Takan toteutusta on myös seurattu matkan varrella blogissamme. Kerroimme takan valinnasta, takan muurauksesta 1 ja 2, takan verkoittamisesta ja laastikäsittelystä sekä takan pinnoituksesta ja luukun asentamisesta. Muurarimme Ari Rimmi teki työnsä ammattitaidolla ja juuri suunnitelmamme mukaisesti. Takka on todella näyttävä ja yhdistää kauniisti olohuoneen ja ruokailutilamme. Voisi sanoa että se on alakerran keskipiste kauniin valkoisin pinnoin ja isoin takkaluukuin.

Olohuoneen matto ja verhot vielä hankkimatta

Vietämme paljon aikaa olohuoneessa elokuvia katsellen, 60 tuumainen tv tuo elämyksen sohvalle tuntuvasti

Takan seinä toteutettu Tikkurilan Tunto Hieno maalilla


Sohvana Iskun

Mukavaa iltaa!
-Paula-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...