maanantai 27. tammikuuta 2014

Struktuuriseinä Tikkurilan Tunto Hienolla OSA 2

Talomme kaksi seinää maalataan Tikkurilan Tunto Hienolla. Meillä kahden seinän pinta-ala on noin 18m2. Siihen urakkaan tarvitaan 3x 2,7l tummemman harmaata Tunto Hieno maalia ja 1x 2,7l vaaleamman harmaata Tunto Hieno maalia. Olisi ollut järkivalinta ottaa heti 9l pytty tummemman harmaata, mutta koska luulin ettei maalin menekki ole kovin suuri niin aloitin pienellä pytyllä ja sitten huomattiin että ensimmäinen pieni seinä söi jo yhden tumman harmaan 2,7l pytyn joten ei kun ostoksille. Halvemmalla olisin päässyt jos olisin kerralla ostanut tuon 9l. 

Tikkurilan Tunto Hieno
Kodinhoitohuoneen pieni syvennys koemaalattiin ensin ja olin hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Tekniikka oli "ristiin rastiin" pensselillä, ensin alle tummanharmaa kerros ja lopuksi päälle ohuesti vaaleanharmaata. Kokeilimme myös paljon puhuttua sientä pintaan mutta huomasin heti ettei se miellyttänyt omaa silmääni. Jatkoimme siis pelkän pensselin voimin.

Enää reunojen siistimiset ja se seinä olisi valmis. Toki nämä kameran salamalla otetut kuvat hieman valehtelevat, sillä paikanpäällä katsottuna seinä ei ole näin voimakas väreiltään. Mutta toki tumma, sehän näiden Tunto Hieno seinien tarkoituskin meillä oli, että toisivat sen värin muutoin niin vaaleiden pintojen lisäksi. Seuraavana vuorossa onkin olohuoneen isompi seinä. Peukut pystyyn että onnistuu yhtä hyvin!Pensselin jälkeä


-Paula-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...