tiistai 21. tammikuuta 2014

Lattiakaivonkannet

Tänään vuorossa lattiakaivonkansien valintaprosessi. Mieleiset lattiakaivonkannet löytyivät yllättävänkin helpolla, valikoima ei päätä huimannut.

Valitsin yläkerran suihkuun sekä kodinhoitohuoneeseen Vieserin Design neliökantiset 200x200 kannet. Saunaan Vieserin neliökantisen 200x200 perusmallin ja wc tilojen sekä kodinhoitohuoneen allashanojen alle Vieserin neliökantisen 200x200 perusmallin jossa valmis poistoputken reikä.

Mielestäni nämä ovat hyvin linjassa talomme pelkistettyyn ilmeeseen.


Kuviointia löytyi Tebon malleista. Nuokin mallit olivat hyvin kauniita mutta pitäisi olla tila jossa ne saisi kauniisti esille lattialla. Meillä tulee nuo Design mallit näkyville paikoille ja nuo perusmallit saunan lauteiden alle sekä vesipisteiden alle.

Kuvat täältä
Kilpailitus käynnissä ja odottelen parasta tarjousta jotta saadaan laattamiehille lattiakaivonkannet ajoissa.

-Paula-

2 kommenttia:

  1. Design-kannen puhdistuksesta... Siitä on erittäin vaikeaa saada kalkkitahrat pois ja jos yhtään yrittää hinkata jollain, niin jää raaputusjäljet kanteen. Meillä tuo siis pesuhuoneessa ja on ollut siivousmielessä painajainen... En ole vielä keksinyt ainetta joka räjäyttäisi kalkin pois ilman hinkkaamista, olen kaikenlaista ainetta kokeillut. Mutta upean näköinen kansi on (puhtaana) ja tuntuu mukavalta jalalle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marika huomiostasi! Enpä ollut ajatellut asiaa siivouksen kannalta (yllätys!). Tuntuu etä aina nämä Design mallit ovat vaikeampia pitää puhtaana kuin perusmallit. Ulkonäöllisesti tuo malli oli kylla ihan ylivoimainen!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...