torstai 23. tammikuuta 2014

Induktiolieden vaihto

Postasin aikanaan kodinkoneidemme valinnasta. Keittiö on nyt tilattuna ja oikeastaan ainoa muutos oli vielä viime hetkellä kun induktioliesi vaihdettiin toiseen. Alkuperäisen suunnitelman mukaan induktioliedessä olisi ollut neljä pyöreää keittoalustaa, kuten perustasoissa yleensä. Vaihdoin induktiotasomme malliin jossa on rajattomat keittoalueet. Ainoa isoin ongelma kokatessa on yleensä se että esimerkiksi paistinpannu on liian leveä halkasijaltaan pyöreälle keittoalueelle. Osa pannusta jää siis keittoalueen ulkopuolelle kylmään eikä reunat lämpene kuten kuuluisi. Tämä on ratkaisu nimenomaan tähän meidän iänikuiseen ongelmaan. Nyt ei tarvitse enää miettiä missä se pannun reuna kulkee.

-Paula-

2 kommenttia:

  1. Varmasti fiksu valinta nämä rajattomat alueet, ottaisin itsekin semmoisen, jos nyt rakennettais. Meillä on ollut joidenkin uusienkin kattiloidenkin kanssa ongelmia, kun pitää olla just levyn kokoinen kattila, että induktio toimii, vaikka induktiokattilana ollaan ostettu ja vastaavan kokoinen on ollut meillä käytössä samalla liedellä ilman mitään ongelmia. Mutta induktio on mahtava, en vaihtais enää pois :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on juuri tuo ongelma ihan perushellan kanssa sekä myös entisessä talossa olevalla keraamisella liedellä - aina on osa pannusta kylmänä. Melkein jokainen joka on ottanut induktiolieden on sanonut ettei enää vaihtaisi pois. Toivon tätä fiilistä itsellekin!! Tykkäsin kovasti keraamisesta liedestäkin joten tämä vie varmaan toisille stratosfääreille :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...