perjantai 24. tammikuuta 2014

Kuivausteline Rej Design Tango

Sähköiset kuivaustelineemme on valittu. Etsin pitkään ja hartaasti kohtuullisen leveitä ja pitkiä tikasmallisia kuivaimia. Se olikin haasteellinen homma, sillä paljon oli vaihtoehtoja, mutta olivat joko liian kapeita tai lyhyitä. Alusta saakka tiesin, että Rej Designin malli Tango olisi "täydellisin" valinta ulkonäkönsä puolesta meille. Vastaavaa en pitkien etsintöjen aikana löytänyt. Hinta oli hirvittävä verrattuna moniin perustelineihin mutta tässä se taas nähdään että minulla on kallismaku :)

Rej Design Tango 50cm

Mietin alkuun myös kapeampaa ja halvempaa mallia samasta sarjasta, mutta se oli 35cm joten mielestäni isoimmat suihkupyyhkeet jäävät ikävästi ruttuun eikä niitä voi kaksinkerroinkaan kuivumaan laittaa.

Sähköiset kuivaustelineet tulevat molempiin suihkutiloihin, sekä yläkerran suihkuseinää vastapäätä että alakertaan pesuhuoneeseen. Sähkärimme antoi vinkin aikanaan että kuivaimessa olisi hyvä olla termostaatti, no tässähän sitä ei ole. On vain on/off -tila. Telineet ovat varmasti enemmän sähkösyöppöjä kuin termarin perässä olevat mutta onhan tuo ihana! Malli on todella suosittu joten uskon tämän vuoksi että käytössäkin on toimiva vehje.

-Paula-

7 kommenttia:

 1. jos haluat saada edullisemmin niin soita Rej:n tehtaalle (Järvenpäässä) ja kysy mitä niillä on kakkoslaatuisena, meille on tullut sieltä kahteen taloon rättipatterit alle puoleen hintaan eikä minun silmää ainakaan häiritse yhdessä kohdassa oleva pieni "pinnoiteryppy" :)

  VastaaPoista
 2. Meillä myös sähköisen kuivausteline tällä hetkellä hankinnassa, täältä saikin hyvän vinkin :)

  VastaaPoista
 3. Tuo olikin hyvä vinkki lukijoille!! Kiitos siitä!
  Kakkoslaaduissa kun harvoin on niin isoja virheitä ettei niitä voisi käyttää! Me ostimme jo projektin alussa nuo kuivaimet kun nähtiin hurjassa alennuksessa. Ajattelin silloin että pakko ne on heti ostaa kun ei taida toista samanmoista tarjousta tulla vastaan -eikä ole tullut.

  VastaaPoista
 4. Moi Paula!

  Minä - rakentaja täälläkin - kyselin jo äsken teidän liesituulettimesta, mutta nyt kun aloin lukea blogiasi alusta lähtien, niin täältähän löytyi heti lisää mielenkiintoisia aiheita :).

  Pyyhepatterista olisinkin kysynyt, että miten olet ajatellut kylpypyyhkeet laittaa tuohon? Yleensähän kylpypyyhe on noin 70 cm leveä, joten ne tulevat sitten kaksin kerroin? Me ollaan niin laiskoja (ja varsinkin mieheni on!), ettei jakseta joka kerta laittaa pyyhkeitä kauniisti kaksinkerroin, joten telineen pitäisi olla ainakin sen 70 cm leveä. No, mistäs sellaisen löydät, vielä jos vaatimuksena on 5 "puolaa"...huoh! ;)

  VastaaPoista
 5. Hei anonyymi,

  Kiitos kommentistasi! Itse olen nykyisessä asunnossamme ripustanut isot kylpypyyhkeet auki mutta rypytetysti. Näin kuivuvat paremmin, en kaksinkerroin ikinä itse laita märkää pyyhettä kuivumaan kun siihen tulee todella tunkkainen haju. Tuo 50 riittää näin kuivatessa loistavasti, 70 leveä on jo niiiin massiivinen ettei meille ainakaan edes mahtuisi :)) Tsemppiä omaan projektiinne!!

  VastaaPoista
 6. Aivan loistava vinkki, Rej oli katsottuna ja aivan viittä vaille tilaamassa kunnes törmäsin tähän postaukseesi. Myös erikoistilaukset kuten 4m kiinteällä johdolla(kuten meillä on) onnistui hienosti. Lisävarusteistakin sai tingityn hinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa että vinkistä saitte edulliset patterit! Juuri tätä varten nämä blogit ovat jotta rakentajat saisivat hyödyllisiä vinkkejä! Tuo malli on ollut nyt käytössä yli vuoden ja todella tyytyväisiä olemme mallin ulkonäköön ja toimivuuteen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...