maanantai 13. tammikuuta 2014

Laattapisteen laatat saapuivat

Tätä päivää toisaalta pelkäsin - nimittäin koko laattalähetys saapui tontillemme. Ei sillä ettenkö pitäisi laatoista, vaan pelkkä ajatus laattojen kantamisesta talon sisälle sai "selkäsäryn" aikaan...heh!

Laatat oli pakattu varsin tukevasti kuormalavoille sekä kääritty oikein kunnon muoviin. Vaikka laattoja oli peräti neljä trukkilavallista, niin kantamisen aikana havaitsin vain yhden laattapaketin vaurioituneen kuljetuksessa. Joten vähillä vahingoilla selvittiin ja tämäkin saadaan luonnollisesti hyvityksenä.

Muistan jo edellisestä talostamme kyseisen päivän, kun kannoimme saapuneita laattoja sisään taloon. Tuntuu, että laatoille ei ole ikinä varsinaista sijoituspaikkaa ja aina ne ovat tiellä jossain. Muutoin olisin kantanut laatat talousrakennukseen, mutta siellä on tasoitusurakka vielä kesken. Valitsen laatoille kaksi sijoituspaikkaa alakerrasta, johon niitä kasasin. Lisäksi kannoin osan laatoista yläkerran makuuhuoneeseen, jossa ne eivät ole kenenkään tiellä. On pakko myöntää, että jalat menivät kyllä hapoille kivutessa rappuja ylös laattapaketit sylissä. Toistojen määrä olikin ainakin kohdallaan - voisiko puhua Tapparan kesäharjoitteluun verrattavista "tahdonportaista"?

Lopulta homma saatiin kunnialla hoidettua, mutta kyllä siinä yhdelle miehelle oli hommaa. Koko illan olin tähän varannut ja se siinä menikin.

Laattamiehet aloittevat vesieristyksen merkeissä ja laatat odottavat nyt valmiina laittajaansa.

Yksi laattojen sijoituspaikoista


-Timo-


1 kommentti:

  1. Siinä onkin "muutama" laatta poikineen. Kunnon treeni varmasti :) Muistuu mieleen, kun mekin rakennusaikana kannoimme laattoja (+takan tiiliä jne) 20 asteen pakkasesta sisälle. Kyllä tiesi seuraavana päivänä jotakin kantaneensa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...