torstai 16. tammikuuta 2014

Vanhempien makuuhuoneen tapetti OSA 2

Päätös vanhempien makuuhuoneen tapetista on tehty. Se oli helppo vaikka alkuun tuntui että melkein kaikissa vaihtoehdoissa oli se "jokin". Päädyimme kaikista eniten metallipintaiseen kiiltävään tapettipintaan. Tässä kolme viimeistä vaihtoehtoa. Kaikki olivat yllättävän samanvärisiä näin kuvissa. Luonnonvalossa tapettien värit olivat siis hyvin samankaltaiset mutta illalla erilaisessa valaistuksessa osa tapeteista näytti liian vaisun vaaleanharmailta, osa hieman liian lämpöisen harmaanruskeilta. Valitsemamme tapetti näytti sekä kirkkaassa päivänvalossa että illalla lampun valossa parhaimmalle omaan silmään.

Ruskeanharmaa lämminsävyinen kuitutapetti 47e/rulla

Vaaleanharmaa kiiltävä kuitutapetti 47e/rulla 
Metallinhohtoinen harmaa kuitutapetti 49,80e/rulla
Valintamme osui siis alimmaiseen eli metallinhohtoiseen tapettiin. Valintatilanteessa oli myös vaihtoehtoina alle 30e/rulla tapetteja mutta ne tippuivat ensimmäisenä. Hintavammat tapetit olivat tällä kertaa näyttävämpiä. Makuuhuoneen seinä on 8,5m2 joten muutama rulla riittää, tässä ei sen vuoksi tarvinnut lähteä hintoja tarkastemaan ja vertailemaan.

Nyt on tapettirullat hommattu liisterin kera odottelemaan omaa vuoroaan.

Lisäksi ostin samalla kertaa pojan huoneeseen Mikki Hiiri paneelitapetin. Se sijoitetaan muutoin maalattavaan huoneeseen. Sisustusassari Marikalla on työnalla lastenhuoneiden kalustusta ja katsotaan mihin kohtaan tuo paneelitapetti olisi paras. Samainen paneelitapetti oli käytössä pysty- ja vaakaversiona viime vuoden Asuntomessuilla. Sielä siihen ihastuinkin ja päätin sellaisen aikanaan laittaa pojan huoneeseen. Paneelitapetin etu on myös että sen saa aikanaan pois tai vaihdettua uuteen helposti. Malleja oli monia. Tytöille on mietinnässä saman sarjan Minni Hiiri paneelit.


-Paula-

2 kommenttia:

  1. hei. osaatko sanoa mistä mallistosta löytyy ihana mustavalkoinen mikki hiiri tapetti

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...