tiistai 28. tammikuuta 2014

Upofloor Kirsikka Glaze laminaatti

Ainoa asia, joka seurasi vanhasta omakotitalostamme tähän uuteen, on laminaattimme. Rakensimme 2010 Designtalon ja päädyimme sinne ottamaan lisähintaisen valkoisen laminaatin joka oli juuri tämä samainen Kirsikka Glaze kuin mitä yläkertaan juuri asennetaan. Olin kyseiseen laminaatti hyvin tyytyväinen -niin väriin kuin kestävyyteenkin. En nähnyt mitään syytä vaihtaa tätä muuksi tässä uudessa talossamme.

Upofloorin laminaatin nimi Kirsikka Glaze antaa hieman väärän kuvan itse laminaatin värisävystä. Se ei ole punertava kuten kirsikka vaan valkoinen josta näkyy hieman puun syyt lävitse.

Kirsikka Glaze väri löytyy Upofloorin Traffic-mallistosta joka on käyttöluokaltaan korkein (33), kotikäytössä takuu on 33 vuotta.

Upofloor Kirsikka Glaze

Upofloor Kirsikka Glaze
-Paula-

2 kommenttia:

 1. Hyvä valinta! Meillä on tuota samaa nykyisessä asunnossa ja tyytyväisiä ollaan! :) Ei näy pöly juurikaan ja tuo kivasti avaruutta huoneisiin. Nimelle meilläkin naureskeltiin, hieman on harjaanjohtavaa.

  Saija / Aurinkopiha
  aurinkopiha.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. terve!

  Meillä myös sama lattia. tiedustelisin mahtoiko teillä jäädä ylimääräistä? meillä pesukone vuoti ja pilasi 10 m2 lattiaa. Ostaisimme mieluusti jos vain olisi tuo noin 10 neliötä.

  terveisin janne, puh 0405611698

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...