tiistai 21. tammikuuta 2014

Vesieristykset hyväksytty - kosteiden tilojen laatoitus alkaa

Kävin eilen valokuvaamassa ala- ja yläkerran wc- tilojen vesieristykset. Vastaava mestari oli käynyt päivällä tarkastamassa nämä ja antoi luvan laatoituksen aloittamiselle. Tänään kyseisten tilojen laatoitus alkoi. Otamme vielä näytepalat jokaisesta tilasta.

Vesieristys sai hyväksynnän vastaavalta mestarilta

-Timo-

5 kommenttia:

 1. Hei,
  Saako kysyä mistä kohti otatte näytepalat? Kun eikös vesieristys kärsi, jos siitä ottaa pienen palan pois? Kiitti!

  VastaaPoista
 2. Hei,

  näistä kannattaa kysyä aina vastaavalta mestarilta, joka vastaa paikoista, joista näytepalat otetaan. Yleensä nämä otetaan hieman "toisarvoisista kohdista", kuten esimerkiksi oviaukkoja tms. Ei luonnollisestikaan saa mistä tahansa mennä palaa ottamaan esimerkiksi hanakulmien läheltä tai viemärikaivojen läheltä tms. Näytepalan kohta saadaan hyvin paikattua ja näytteenotto on suhteellisen yleinen käytäntö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selventävästä vastauksesta, johon heti jatkokysymys - missä ja miten ajattelitte säilyttää nämä koepalat? T:utelias ;)

   Poista
 3. Nopeasti ajateltuna olimme ajatelleen laittaa näytteet ilmatiiviiseen minigrip- pussiin tai vastaavaan. Jos oikein hienostelee ja taloudesta löytyy vakuumikone, niin sellaisen pussiin. Lopuksi näytepalat pussissa talokansion yhteyteen, joka jokaisesta omakotitalosta kannattaa tehdä ja pitää yllä. Tätä on itse mukana lueskella ja toimii kuten auton huoltokirja. Helpottaa myös kiinteistön mahdollista myymistä aikanaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...