tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kodinkoneiden valinta

Keittiömme tulee Isku-keittiöiltä Kuura mallistosta. Upea, mattavalkoinen ja vetimetön kaapinovi. Ura on useissa vetimettömissä hyvin pieni eikä siitä saa kunnon otetta, Kuura mallissa ura on hyvänkokoinen.

Kuten aiemmin postasin, tässä tulee lisäinfoa valitsemistamme AEG merkin kodinkoneista. Koneet otamme samalta toimijalta kuin keittiökin tulee. Hinta oli todella edullinen kun otti ne keittiön lisäksi.


Halusin koko sarjan samalta toimijalta. Ihastuin heti AEG:n teräksisen värisiin koneisiin. Valittavana oli jokaisesta koneesta kalliimpi ja halvempi versio. Itse otimme kalliimman luokan sillä törmäsin koneiden ominaisuuksia lukiessa melkein aina siihen että halvemmasta koneesta uupui jokin itselle tärkeä asia. Esimerkkinä jääkaapin hälytysääni -halvemmassa oli vain valo kun taas kalliimmasa oli sekä valo että ääni. Tämä on mielestäni todella tärkeä ominaisuus jotta heti kuulee jos jääkaappi on jätetty vahingossa auki. Kaikissa koneissa oli jokin pieni mutta tärkeä asia jonka tarvitsin koneeseen.

Kodinkoneet

AEG:n jääkaapissa ja pakastimessa on upeat pitkät kahvat. Molemmat ovat A+ energialuokituksessa. Jääkaapissa on mm. LED valaistus, pullohylly, pikakylmennys, Clean air control-ominaisuus hajun vähentämiseksi ja hälytysäänet. Pakastimessa on mm. LED valaistus, LCD kosketusnäyttöpaneeli, NoFrost sulatus ja lämmönnousuhälytin. Tässä muutamat itselle tärkeät ominaisuudet joita ei kaikissa halvemmissa malleissa ollut.

AEG induktioliesi jossa hipaisukytkimet (jotkut tykkää, jotkut ei), Power Buuster ominaisuus saamaan lisätehoa lämmitykseen, lapsilukitus ja automaattinen virrankatkaisu.

AEG astianpesukoneessa auto-off, pikapesu, ajastin ja lattiaan heijastuva merkkivalo. Kone integroidaan keittiön kaappiin.

AEG:n kalusteisiin sijoitettava mikro, jossa ominaisuutena mm. digitaalinen näyttö, kypsennysohjelmia, sulatusohjelmia sekä isompi koko.

AEG uunissa spesiaalina älykäs ThermiC Air kiertoilmajärjestelmä joka takaa tasaisen lämmön, paistolämpömittari, iso tilavuus, uuni ei lämpene ulkopuolelta laisinkaan, hälytystoiminto, ja lapsilukko. 

Koneille tuli hintaa noin 4.900 euroa.

Kodinkoneiden lisäksi hankimme Lapetek merkin huippuimuriin liitettävän liesituulettimen. Halusin teräksen värisen ja suhteellisen huomaamattoman mallin. Mietin pitkään valkoisen ja teräksen värisen välillä ja tulin kuitenkin siihen tulokseen että teräs on näyttävämpi tuossa saarekkeessa. Myös kattokorkeus 2,9m tuotti hieman ongelmaa, mutta tämä valitsemamme malli voidaan liittää ilman lisäputkituksia kyseiseen korkeuteen. Muutama sentti jäi vajaaksi mutta edustajan mukaan se ei ole ongelma. Mallissa on kauniit neljä halogeenivaloa.

LAPETEK CLASSICPLUS-V-XH (X1/X2/X3/X4), saarekemalli
-Paula-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...