tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ruokatila

Nyt olen miettinyt kiivaasti ruokailutilamme kalustusta ja valaistusta. Ruokatila on kapea ja sijoittuu keittiön ja olohuoneen väliin. Aluksi olisin toivonut neliön mallista 8h ruokapöytää mutta sisustussuunnittelija Marikan kanssa totesimme sen olevan aivan liian leveä kyseiseen tilaan josta on käynti myös ulkoterassille. Ruokatilaan tulee näillä näkymin siis 8h suora ruokailuryhmä joka antaa tilaa myös sivuille.


Ruokailutilaamme tulee valkoinen 6-8h suora ruokapöytä sekä Etolan Elisabeth tuolit. Elisabeth tuoli on hyvin lähellä Kartellin Ghost tuolia mutta hinta on 120e halvempi. Meidän budjettiin siis varma valinta. Valaistukseen olen miettinyt Kartellin Fly valaisimia, tilaan tulisi 2kpl pöydän molemmille puolille. Tila on keittiön ja olohuoneen välissä joten parasta on pitää tila suhteellisen vaaleana ja avarana jotta tila tuntuisi isommalta kuin onkaan. Tuolit varmasti tukevat osaltaan tätä tilan "näköharhaa".

Sarjasta löytyy ihania värejä

Todellisuus taitaa arkielämässämme olla hieman erilaista eli kun laitan lasten Tripp Trapp tuolit pöydän ympärille ja ruokailualustat pöytään, latisee juhlallisuuden tuntu varmasti :) Mutta nehän saa aina piiloon kun vieraita tulee käymään. Pääasia että yleisimeen saa helposti ja nopeasti siistiksi.


-Paula-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...