tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tunnustusta tässä vaiheessa projektia


Nyt kun ensimmäinen kerros sekä talousrakennus ovat julkisivultaan lähes täydessä korkeudessaan, on aika antaa tunnustusta muutamille urakoitsijoille.

Maanrakennus T. Haavisto Oy suoriutui kiireen keskellä erittäin hyvin aikatauluistaan. Se, että heidän aikataulunsa piti, mahdollisti erittäin hyvän startin, joka on kantanut hedelmää projektin etenemisen suhteen. Lisäksi haluan antaa kiitosta Haavistolle siitä, että heidän maanrakennusurakoissaan huomioidaan kaikki tarvittavat putkitukset. Erityisen tärkeäksi muodostuivat putkitukset maalämpökaivon siirtoputkia varten, jotka menevät tekniseen tilaan maalämpöpumpun alapuolelle. TEL- kaarien toimitus oli myöhässä ja ne tulivat minulle vasta kun sisätäytöt olivat tehty. Siinä olisikin ollut lapiohommia jälkeenpäin, mutta onneksi tähän ei tarvinnut ryhtyä.

Tom Allen Oy.tä kiitän nopeasta reagoinnista lattialämmitysputkien asennukseen. Olimme hieman edellä aikatauluja ja heidän Pirkanmaan asennusporukkansa tuli laittamaan putkitukset iltaa vasten. Tämä mahdollisti lattiavalun päivää aikaisemmin.

Betonointityö Nurminen ansaitsee erityiskiitoksen ja he todella ovat ”erikoismiehiä” ja täysverisiä ammattilaisia. Jo pelkkä käynti tontille korkojen sekä viemäreiden tarkistuksessa laittoi vauhtia muihinkin urakoitsijoihin. He todellakin varmistavat, että kaikki menee kuten pitääkin sekä että paikat ovat kunnossa kun on valujen aika. Olin seuraamassa itse lattiavalua ja se oli kyllä esimerkillistä katseltavaa. Homma käy kun sen osaa. Kaadotkin tulevat jo valmiiksi valujen aikana ja ne eivät ole sinnepäin, vaan just eikä melkein. Onneksi pääsen vielä seuraamaan toisen kerroksen lattiavalua, kun sen aika on.

Rakennus Räikkönen Oy. Veljekset Marko ja Miikka ovat painaneet hommaa kovaan tahtiin, vaikka kuuma aurinko on porottanut pellolle. Harkkoja on laitettu ennätystahtiin, mutta koko ajan työnjälki on ollut huippuluokkaa. Lisäksi on mietitty paljon fiksuja ratkaisuja, sekä kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaan näkökulmasta. Olen kerta kaikkiaan yllättänyt kuinka nopeasti harkkotalo voi nousta pystyyn ja tästä kiitos kuuluu heille. Yleinen käsitys on, että harkkotalon rakentamiseen menee aikaa. Mikäli haluat laadukkaan harkkotalon, mutta nopealla aikataululla niin suosittelen olemaan heihin yhteydessä.


-Timo-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...