torstai 25. heinäkuuta 2013

Laattamateriaalit mielessäin ...

Kävin jälleen katselemassa lomapäivän kunniaksi laattamateriaaleja uuteen kotiimme. Tuo valikoima on niin hurja että saa pienen tytön pään pyörälle. Kun ajatuksissa jo lyöt jonkin materiaalin ja kuvion lukkoon, näet seuraavassa kaupassa uuden mallin ja taas on vaihtoehdot yhtä sekaisin kuin ennenkin. Tuleeko tästä ikinä valmista materiaalisuunnitelmaa -ei hyvältä näytä. Onneksi sisustussuunnittelijamme Marika lupautui aiemmin katsomaan muutamia tiloja kanssasi pintamateriaalienkin suhteen jotta saadaan tilat yhtenäisiksi. Teen nyt alustavasti oman suunnilman ja käydään sitä sitten sisustussuunnitelijan kanssa vielä lävitse. Tällä hetkellä hän on valaistussuunnitelmamme kimpussa.

Palataan vielä laattoihin ja malleihin joihin ihastuin reissullani.

Yksi lattialaattavaihtoehto tuli matkan varrella mukaan. Upean eläväinen pinta, mielestäni hyvin paljon sitä betoninsävyä jota olen hakenut. Toki tuo harmaa voi isolla alalla olla hieman tylsäkin vaihtoehto, mutta toisaalta itse haen hyvin neutraalia materiaalia josta valkoinen tulee kauniisti esille. Tuo samansarjan mosaiikki oli myös kaunista, eroaa upeasti perinteisestä 10x10 mallista. Tuo kuvan 30x30 koko on siis yhden laatan koko jossa useita pieniä mosaiikkipaloja.

Myös pitkään metsästämäni alakerran wc:n tehosteseinä sai uuden vaihtoehdon.Upea takatehosteseinä, en vain ole löytänyt mistään samanmoista.
Lisää suihkuseinävaihtoehtoja pesuhuoneisiin. Tämä olisi upea vaihtoehto suihkujen taakse koko seinälle kun muuten tulee perusvalkoista laattaa. Tila on sen verta pieni etten halua sinne tummia yksityiskohtia. Ainakaan tällä hetkellä :)


Hieman aaltoileva, kaunis laatta, joka sopisi hyvin perusvalkoisen laatan tilalle esimerkiksi meidän tapauksessa yläkerran pesuhuoneeseen.


Upeita mosaiikkivaihtoehtoja.
Päätän tältä kertaa näihin mietintöihin.

-Paula-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...