maanantai 31. maaliskuuta 2014

Eteinen

Esittelyssä seuraavana eteisemme. Tällä hetkellä viikko muutosta ja eteisen sisustus on kesken. Suunnitelmissa on kaunis kuramatto eteiseen ulko-oven eteen sekä harmaavärisävyinen taulu kodinhoitohuoneeseen menevälle suoralle.

Turvaporttivalinnassa päädyimme alakertaan Lascal kiddyguard avant malliin.
Etuoven vieressä korkeat peiliovet. Tänne peilikaappiin tulevat vieraiden takit. 


Kuraeteisen leveän oviaukon saa kauniisti peittoon liukuovella. Oven takana on heti kurapiste.
Portaiden alla mukavan kokoinen säilytystila kausivaatteille.-Paula-

4 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Onpa kaunista! Tuo kuraeteisen liukuovi ja itse kuraeteisen sijainti vaikuttavat ihan mahtavan käytännölliseltä ja tosi tyylikkäästi toteutetulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni!! Käytössä tuo kuraeteinen on ollut hyvin toimiva, varsinkin kun alkukevään kurakelit ovat saapuneet. Saa siirtää likaiset lapset suoraan kuraeteisen puolelle. Laittelen oman postauksensa tuosta kuraeteisestä sekä siitä kuinka kauniisti tuo liukuovi pitää vaatepaljouden poissa silmistä! On siis työnalla. Samalla tuon esille hieman kuraeteisen vaatesäilytyssuunnittelua jossa apunani hääri sisustussuunnittelijamme Marika. Ihanaa kevään aikaa!

   Poista
 2. Vaikka jo vanha postaus, mutta pakko kysyä tuosta turvaportista! Meinaan itsekin hankkia ja se tulisi samalla tavalla ensimmäiselle portaalle. Pysähdyin nyt vain miettimään, että onko se kuinka jämäkkä ja pystyykö pieni lapsi mönkimään sen ali? Millainen muuten oli/on ollut käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ja on edelleen käytössä nämä samat turvaportit ja pysyneet edelleen hyvin jämäköinä vaikka käyttö on ollut välillä hurjaa kun lapset nojailleet yms. Tuosta portaan ja alareunan välistä ei pääse pieni mönkimään sillä kun asentaa sen hyvin esim keskelle ekaa rappusta niin ei mahdu millään kun tulee jo rapun ylösnousukin vastaan! Paula

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...