maanantai 24. maaliskuuta 2014

Muutto suoritettu onnistuneesti

Perjantaina valmisteltiin, mutta leikki alkoi varsinaisesti la:na klo 9 aamusta. Miehitys koostui viidestä miehestä ja kahdesta naisesta. Optimaalinen koostumus ja kaikilla kokemusta  muutamasta muutosta ja  12kk sitten sama ruljanssi väliaikaisasutukseen, joten "pelikirja" oli kaikille entuudestaan tuttua.

Yksi osa onnistunutta muuttoa on sopiva muuttokalusto, johon mahtuu kerralla tarpeeksi tavaraa. Olimme varautuneet kahteen muuttoreissuun, mutta pakettiautolla ei ollut tarkoitus tehdä kymmentä keikkaa ja siihen emme lähteneet tällä kertaa. Muuttoautoksi hankimme riittävän ison kuorma- auton Scandia Rentistä , jolta löytyy sopivaa kalustoa muuttoaikeissa oleville. Scandia Rentin valikoimaan kuuluu henkilöautot, pakettiautot sekä kuorma- autot. Scandia Rent palvelupisteitä löytyy ympäri Suomen, joten suosittelemme muuttajille heidän palveluitaan. Muistakaa myös nokkakärryt sekä muuttolaatikot, nämä unohtuvat helposti.
Olemme myös sopineet Scandia Rentin kanssa alennuskoodista, jolla blogimme lukija saa -10% alennuksen muuttoautosta. Alennuskoodin voi tilata sivuston oikean alareunan "ota yhteyttä" toiminnon kautta.

Muuttoauto odottaa lastausta

Kunnon kuorma- autolla saadaan tavarat 1-2 reissulla kohteeseen


Kun muuttoapulaisia oli riittävästi, niin muutto saatiin toteutettua odotettua nopeammin. Toki tällä kertaa sohvat esimerkiksi tulivat kohteeseen jo valmiiksi, joka tietysti helpotti asiaa. Mutta kyllä varastot täyttyivät, koska samalla muutettiin vaimon yrityksen tavarat sille varattuun tilaan. 
Onnistuneen muuto salaisuus piilee pelikirjassa (emme käyttäneet Petteri Sihvosen pelikirjaa;), jossa yksi toimii perälautanostimen syöttäjänä/ koordinoijana, jonka vastuulla on tavaravirran ehtymätön syöttäminen. Seuraavat pari henkilöä siirtävät tavarat sisätiloihin perälaudalta, jossa "sukkapartio" (henkilöt jotka ovat sukkasillaan sisällä) siirtää tavarat oikeille paikoilleen. Tämä yhdistelmä on pettämätön, nimimerkillä 5 muuttoa 8 vuoden sisällä. 

Vaimo varmasti laittaa sisustuksesta tarkemmin kuvaa, kun kaikki on asettunut omalla paikalleen. Meillä muuten laatikot eivät makaa pitkään kohteessa, kun vaimo laittaa tuulemaan;)


Yksi tärkeä asia, joka piti laittaa heti kuntoon oli alakerran turvaportin asentaminen.
Lascal kiddyguard avant turvaporttiJo heti la:na tavarat löysivät hyvin paikoilleen, niin sisukasta porukkaa oli hengessä mukana

Kuraeteinen täytettynä


Kiitokset muuttoapulaisille 2x Jussi, Riitta, Hanski, Jambe.


-timo-


2 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja suurkiitos blogista tähän asti! Nopeasti etenevää ja hyvin dokumentoitua projektia on ollut ilo seurata. Toivottavasti saamme vielä lukea rappausprojektista, pihan rakennuksesta jne.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  vaikka sisään on muutettu, niin kirjoitettavaa riittää vielä. Urakoitsijoista tehdään loppuarvostelut, talousrakennuksessa riittää vielä hieman askaretta ja kesäkuussa edessä on rappaus.
  Lisäksi haluamme myös kirjoittaa asumisen varrella ilmenevistä asioista, sekä pihatöistä.
  Mukava kuulla, jos blogi on tuottanut mukavia lukuhetkiä. Se on meillekin mukava työkalu, jonka avulla aina palataan ajassa taaksepäin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...