tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pesuhuoneen sisustusta

Muutto on takana kuten mieheni kirjoittikin viime postauksessamme. Naisen silmin muutto meni todella hyvin ja tavarat siirtyivät vikkelästi. Sen tietysti voin todeta että olen ollut viikonlopun jäljiltä pari päivää hyvin väsynyt ja tuntuu että muutama laatikko pyörii silmien edessä mutta ei ole jaksamista alkaa lajittelemaan. Siksipä ajattelin ottaa tässä muutaman päivän rauhakseen ja kerätä intoa tavaroiden asetteluun. Fyysisesti muutto oli nopea ja vaivaton mutta muuton jälkeen huomasin että hieman alkoi henkinen puoli oireilemaan muuttoa edeltävistä tekemisistä ja lyhyistä yöunista.

Mutta ei tässä ihan laakereille olla jääty lepäilemään. Pientä sisustamista tein pesuhuoneeseen. Aiemmin postasinkin shampoopullotelineestä. Tilaan en halunnut purnukoita näkyviin vai teimme hotellimaisen ratkaisun. Mielestäni kaunis ja yksinkertainen ilme helposti.

Oiva teline jossa shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli helposti saatavissa.

Unidrain viemäri, seinä- ja lattialaatat Laattapisteeltä.


Saimmekin jo viestiä jossa toivottiin blogille jatkoa myös rakennusajan jälkeenkin ja tämä toteutuu. Rappaamista, terassin tekoa sekä pihasuunnittelua on luvassa muutaman kuukauden päästä. Ulkovalaistusta on jo hyvin mietitty aiemmissakin postauksissani mutta sen verta voin verhoa raoittaa että hieman olen vaihtanut mielipidettäni projektin edetessä. Ja sehän sallittakoon :) Huonekohtaisia postauksia myös luvassa kun saamme tavaravuorta purettua paikoilleen. 

Pysykää kuulolla!
Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...