maanantai 10. helmikuuta 2014

Pesuhuoneeseen hotellifiilistä

Mietimme pitkään millaisen shampoopullotelineen suihkutilaamme haluaisimme. Harkinnassa oli tehdä syvennys suihkujen väliin tai seinään muurattu taso. Aiemmassa talossamme oli tuo muurattu taso joka laatoitettiin. Sen puhtaana pito oli hankalaa ja sinne kertyi jos jonkin näköistä pulloa ja putiloa. Koska talossamme on saunan yhteydessä oleva suihkutila sekä yläkerran wc tilan yhteydessä oleva suihkunurkkaus, päätimme yrittää pitää saunan pesuhuonetta "pullovapaana" ja hankkia hotelleistakin tutun annostelijan.

Annostelijassa on kolme eri täyttöpulloa sekä telineessä on mahdollista roikottaa sheiveriä ja suihkusientä. Annostelijan pesu on helppoa ja rahaa säästyy shampoo kuluissa kun painettaessa tulee aina tarpeen mukainen annos pesuainetta. 

Annostelija lähti tänään tilaukseen, katsotaan miten tämä annostelija idea toimii käytännössä ja perhearjessa.

Kaunis ja yksinkertainen kokonaisuus
Saippua-annostelija kiinnitetään tarralla ja silokonilla seinään.
Väriksi valitsin kromin

Tällä viikolla takka saa lopullisen ilmeensä, sähkömies asentaa kiinteitä valoja, kytkimiä ja sähkörasioita. Kalusteet saapuvat tontillemme ja alkaa niiden asennus. Ensi viikolla sitten putkimiehen ja iv-miehen vuoro sekä saunan panelointia, listoitusta ja väliovia. Sitten voisimme asentaa jo pääovenkin. Pääoven asennuksen jälkeen tulee tasoitemies vielä viimeistelemään pääoven kulmausta.
Mieheni oli myös muuttotarkastusajankohdan varaillut. Kiireiset viimeiset viikot meneillään ennen muuttoa!

-Paula-

4 kommenttia:

 1. Hei, kiinnostaisi tietää mistä shampoopulloteline tilattu. Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin telineen Englannista ja asentaminen oli helppoa - kiinnitys tapahtuu ilman seinien porailua. Tosi tiukasti on kiinni silikonilla ja kaksipuoliteipillä. Käytössä ihan loistavaksi todettu! Suosittelen!

   http://www.dispenser.co.uk/index.php?cPath=24

   Poista
 2. Miten sait tilattua annostelijan Suomeen, kun itse en ainakaan löytänyt kohtaa mistä voisi valita muun toimitusmaan, kuin Englanti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kulunut sen verta aikaa tilauksesta etten yhtään muista miten käytäntö meni. Kannattaa ottaa yhteyttä verkkokaupan ylläpitoon ja kysyä Suomeen toimitusta. Tämän pitäisi onnistua heidän kauttaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...