tiistai 25. helmikuuta 2014

Ikkunapeltien asennus

Tänään oli omalta kohdaltani odotettu päivä oli ikkunapeltien asennus ja samalla rivikatteeseen tehtiin käyntiluukku yläpohjaan. Olin sopinut peltityöstä Kalevan peltityön kanssa, josta Ville Rämö hoiti asiaa eteenpäin. Se pitää todeta, että on heillä kyllä ollut kiirettä mutta hyvää kannattaa odottaa. He olivat käyneet edellisenä päivänä ottamassa mitat ikkunapeltejä varten. Kun tulin aamulla ysiltä työmaalle, niin käyntiluukku oli jo tehty. Meidän oli tarkoitus myös tehdä hormin läpivienti samalla sekä sen juuripellitys. Tämä siirtyi ensi viikkoon, koska hankimme väliin pari "mutkapalaa" teräshormiin, jotta läpivienti ei tule suoraan harjalle. Tämän avulla se saadaan siirrettyä lappeen puolelle.

Kuten Kalevan peltityö toimintaansa mainostaa, niin heiltä todellakin saa laatua ja ripeyttä. Tapasin itse Ville Rämön työmaalla ja ensiluokkaisesti he hoitavat asiakaspalveluaan. Jäi jopa harmittamaan etten ole kääntynyt muissakin peltityössä heidän puoleensa.

Ikkunapeltien asennus aluillaan - jos roskavuorelta mahtuu;)

Tikkailla asennus hoituu korkeammallekin

Ikkunapellit väriä RR23

Ikkunapellit tuovat heti ilmettä taloon. Kosteus ei myöskään pääse enää rakenteisiin

Ikkunapellit tilattiin "rappausnokalla", joka tulee pinnoitteen ja smyygin tasolle.Kiitos hienosti hoidetusta hommasta Villelle ja Jontelle.


-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...