perjantai 7. helmikuuta 2014

80.000 lukijaa - Rakennus Viitanen luovutti kohteen

Taas mieletön rajapyykki takana eli 80.000 lukijaa, joista suuri kiitos teille. Tämän ilouutisen lisäksi Rakennus- ja maalaus Viitanen luovutti meille kohteen tänään valmiina heidän osaltaan. Talo on maalattu, laatoitettu sekä laminaatit asennettu. Tarkastimme yhdessä työn jäljen sekä vastaava mestari oli myös käynyt kohteessa tarkastamassa sen. Viitasen porukka selviytyi hommasta vajaassa kuukaudessa, kuten he lupasivatkin. Kerrassaan mahtava suoritus. Oli mestarikin antanut tunnustusta, että mikäs porukka tämä oikein on...;)

Ensi viikolla kohteessa on vuorossa takan pinnoitus, sähkökalusteiden asennus, keittiö- ja kiintokalusteiden saapuminen tontille sekä sisälle kantaminen. Tämän jälkeen kalusteet asennetaan sekä Putkarin Poika tulee valmistelemaan suihkujen ja muiden asennukset. Eiran Dekanexin porukka tulee myös paneloimaan saunaa ja pesuhuonetta, listoittamaan kohdetta sekä asentamaan väliovia. Nyt aletaan olla pelottavan lähellä;)

Huomenna taas vuorossa talkoopuuhia ja levytämme Jampen kanssa autokatoksen tuplakipsilevyillä, jotka palo- osastointi vaatii. Tämä vaaditaan muuttoluvan saamiseen.

Mukavaa viikonloppua!

Tässä hieman fiilistelyä alkutaipaleelta, josta on tultu hurja matka eteenpäin...

Sisätäytöt tehtynä

Talo alkoi hieman hahmottua-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...