tiistai 4. helmikuuta 2014

Kurapisteen laatoitus


Eilen vielä kurapiste oli vihreyden valtaama, mutta niin se näky oli päivässä muuttunut. Piti ensin sisään astuessa miettiä, että mitä tässä oikein onkaan päivän aikana tapahtunut. Kurapisteessä käytettiin samaa laattaa, kuin mitä pesuhuoneen suihkuseinän takana. Kurapisteen osalta käytimme hopeista laattalistaa tuomassa hieman tyyliä kurapisteen olemukseen. Tässä laattamiehet olivat onnistuneet hyvin.

Missä likaiset saappaat?

Hopeinen laattalista sopi tähän hyvin
-Timo-

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Paljonko teidän kurapisteen seinämän korkeus on? Ja millä korkeudella suihkusekoittaja on? Oletteko tyytyväisiä korkeuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, korkeutta kokonaisuudelle on 105cm ja tuo sekoittajan keskikohta on noin 95cm. On ollut hyvä käytössä, yhtään matalempi ei se saisi olla. Itse olen 178cm pitkä ja tuolla korkeudella jopa minä saan hyvin lapset pestyä ja kuravehkeet huuhdeltua. Suosittelen tuota korkeutta -on ollut hyvä meidän käytössä eikä tulisi matalempi mieleenkään. Toivottavasti tästä oli apua päätöksissänne. -Paula

   Poista
  2. Moi! Kiitos vastauksesta! Meillä on hananpaikat nyt 110cm ja mietimme, ovatko jo liian korkealla. Emme huomanneet asiaa pohtia, ennenkuin näimme paikan mihin asetettu. Ehkä oletuksena oli vähän matalampi, n 90cm, kun seinämää olimme ajatelleet metriin. Emmekä tietenkään tätä(kään) asiaa huomanneet tarkistaa etukäteen :) Nyt pitänee nostaa seinääkin min. 110cm:iin. Tai sitten roilottaa putkien päät alemmaksi..ajatteletko,että 110cm olisi siedettävä, jos 95cm sinusta minimi. Löysitkö jostakin rakennusvaiheessanne kurapisteen sekoittajan korkeuden vai päätitkö kokemustesi perusteella? Itse en löytänyt "ohjekorkeutta" kurapisteen sekoittajalle, vaikka etsin. Löysin ainoastaan ohjeita perussuihkulle; sen yleisen 110-120cm.

   Kiitos muuten erinomaisen perusteellisesta ja informatiivisesta, sekä kauniista ja viihdyttävästä blogistanne! Todella kaunis talo teillä, sisustusmakumme ovat hyvinkin yhtenevät :). Myös monet vinkkinne ovat sellaisia, joita ei itse näin ensirakentajana osaa edes huomioida, kun ei tule ajatelleeksi koko asiaa. Todella ahkerasti jaksatte kyllä kilpailuttaa asioita, me olemme kyllä paljon laiskempia tuossa(kin) suhteessa ;)

   Poista
  3. Kaunis kiitos mukavasta palautteestasi. Aluksi blogimme oli kuin päiväkirja johon ajattelimme palata kun rakentaminen on ohitse. Huomasimme kuitenkin ettemme löytäneet oikeastaan mistään sellaista blogia josta olisi suuresti apua meille -olemme myös ensirakentajia näin kilpailutusten suhteen (aiempi talo oli pakettitalo). Mukava kuulla että tästä on ollut sitä apua muillekin johon blogimme tarkoitimme.

   Uskoisin ettei tarvitse teidän hanapaikkaa vaihtaa, voihan olla että on helpompi kun saa avattua hanan samalta korkeudelta kuin esim suihkun. Itsellä tosiaan tuo korkeus tuli oman kokemuksen perusteella -se on varmasti hyvin mielipidekysymyskin. Tuo 110cm on varmasti myös hyvä ja kurapisteestä tulee näyttävämpi kun laitatte siitä vielä korkeamman kuin meillä tuo 105cm. Harjassa on pitkä letku joten eipä tuo ole niin nöpönuukaa millä korkeudella. Parempi korkeammalla kuin liian matalalla.
   Ihanaa syksyä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...