keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Keittiötasot asennettu

Joskus vain kaikki napsahtaa kohdalleen. Ensin tuli puhelu, että Iskun tasot ovat tulossa kohteeseen. Heti perään tuli puhelu, että Iskun asentaja tulee heti laittamaan tasoja paikoilleen. Eipä siinä auta hanttiin laittaa;) Jottei kuullostaisi liian hyvältä, niin eilen tuli valopeili joka oli hajonnut kuljetuksessa sekä saapui kuivauskaappi, joka sekin oli vaurioitunut kuljetuksessa. Joten näitä odotellaan uudestaan saapuvaksi. Joskus voitetaan, joskus hävitään...

Iskun kaveri kävi heti hommiin ja sattui vielä olemaan paikallinen kaveri. Laminaattitasot saatiin paikoilleen ja siinä samalla, kun puuhastelin omiani niin seurasin asennusta. Tältä kaverilta tuntui homma käyvän.

Kulmataso

Valkoinen laminaattitaso

Valkoinen allas

Saareke, johon sähkäri asentaa induktiotasonMeidän keittiömme olikin sitten yksi Isku- Keittiöiden viimeisimmistä toimituksista. Nimittäin Isku- konserni luopui keittiöliiketoiminnasta, joka myytiin keittiömaailmalle. Isku- keittiöt brändi tulee katoamaan markkinoilta, sääli sinänsä. Myös tuotanto sekä myyntiverkosto loppuvat. Taloudellinen suhdanne on ankara ja juuri luin, että aloitettujen pientalokohteiden määrä on pudonnut noin 6000 kappaleeseen. Jokunen vuosi takaperin määrä oli vielä 12.000 aloitusta. Tämä näkyy väkisinkin myös keittiöpuolella, koska tuskin kompensaatiota saadaan vastaavasti saneerauspuolelta. Meidän projektin aikana on kaksi brändiä kadonnut - Isku- Keittiöt sekä Fenestra. Hyvin harmillista ja etenkin työpaikkojen puolesta, koska etenkin tuotanto sijaitsee monesti paikassa, jossa tehtaan merkitys on kunnan työllisyyteen merkittävä. Näin ei saisi päästä tapahtumaan, että tuotantoa katoaa. 


-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...