sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Elfa järjestelmien kasausta naistenpäivän kunniaksi

Naistenpäivän kunniaksi päästiin talolle tekemään sitä mistä naiset tykkäävät eli erilaisten säilytysjärjestelmien kasausta. Lapset olivat hoidossa, joten mikä paremmin sopisi naistenpäivään kuin Elfa säilytysjärjestelmien asennus. Vaimo hieman vitsaili, että toisille odotti kotona kukkia ja punaviini ja meillä oli kasausohjeet sekä rautasaha;) Sanoin ihmetteleväni tuota  hypetystä "viinipullosta", koska meillä oli sentään oikea ajatus päivän suhteen...heh!

Elfa järjestelmät ovat itselleni aikaisemmin vieraita, mutta vaimo on pitänyt luennon siitä kuinka ne ovat säilytysjärjestelmien aatelia sekä suorastaan lentävät paikoilleen. Tämä on kuultu usein rakentaminen aikana, kuinka kaiken pitäisi mennä hetkessä paikoilleen. Itse toimin rautasahamiehenä ja vaimo huolehti kasauksen koordinoinnista. Aikaa oli 1 1/2 päivää ja tarkoitus oli kiinnittää kolmen huoneen elfarungot sekä laittaa itse säilytysjärjestelmät paikoilleen.

Hyllyjä joudutaan muokkamaan oikean kokoisiksi ja tässä rautasaha auttaa kummasti

Sen verran riitti sahattavaa että lämpö pysyi yllä;)

Kurapisteen Elfa- järjestelmät

Näihin on kätevä laittaa lastenvaatteet

Saa hyllyä, laatikostoa sekä riipputankoa

Yläkerran toisessa vaatehuoneessa käytettiin Elfarunkoja sekä tasolevyjä

Makuuhuoneen vaatehuoneeseen asennettiin myös Elfa- järjestelmäNäin jälkeenpäin on pakko sanoa, että järjestelmät ovat pirun kätevät. Asennuskaan ei tuottanut tuskaa, sahaus tosin nosti hien pintaan mutta näin se kuuluukin. Mekanismit vaikuttivat erittäin laadukkailta ja jos jopa meikäläinen odottaa tekstiilien sijoittamista näihin, niin SE on jo JOTAIN...


-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...