keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Viimeistä viedään ennen muuttoa!

Nyt se on virallista -asutaan järkyttävässä muuttolaatikkovuoressa. Tänään sain lisää muuttolaatikoita täytettyä ja ne kohoaa lähelle katonrajaa. Onneksi on tiedossa asunnon tyhjennys lauantaina. En tiedä kuinka monta päivää enemmän kestäisin tätä sekamelskaa. Jokainen tavara on väärässä paikassa ja juuri kun olet pakannut ja teipannut laatikon niin se tietää sitä että kohta tarvitsen sieltä jotakin. HuOkAuS.

Mutta iloisempiin asioihin. Talolla on sähkömies tekemässä viimeisiä vetoja loppuviikosta ja perjantaina saamme saunanlasit paikoilleen. Tänään mieheni menee kalusteita kasailemaan talolle. Ostimme ruokapöydän, työpöydät ja yläkertaan tv-tason. Ja kun ostopaikkana on Ikea, se tietää koko illan puuhastelua ruuvien ja käyttöohjeiden kanssa. Itse pysyn lastenhoitopuuhissa. Tilasimme myös talousrakennuksen työtilaan Elfa mekanismit jotka olisi tarkoitus mennä perjantaina kiinnittämään kun saamme pikkuiset mummiloihin viikonloppuhoitoon. Olen todella kiitollinen lähipiirille jolta olemme saaneet paljon tukea ja apua lastenhoitoon rakennusaikana. En tiedä kuinka olisimme pärjänneet ilman heitä.

Nyt jälleen kerran kuvia talolta, kuten aiemmin olen todennut yksityiskohtaisempia postauksia luvassa myöhemmin. Nyt siis kurkkimaan hieman:Eteinen olohuoneesta katsottuna -käsijohde kiinnitetty kaiteeseen
Kuraeteinen jossa valkoinen liukuovi ja kurapiste
Muurattu takka, jossa lasit edessä ja sivulla. Näin saamme takkatulen ruokatilaan näkymään.

Sauna, puuttuu ainoastaan saunanlasit. Vaalea haapa seinillä ja lämpökäsitelty haapa lauteena. Emme halunneet vaaleita lauteita sillä niihin jää herkästi jäljet meidän käytössä kun lasten ammeitakin välillä säilytetään saunassa.

Sadesuihkut x 2, keskelle tulee pesuaine annostelija kun kerkiän sen kiinnittämään.

Mielestäni talomme paras paikka -varsinkin iltavalaistuksessa - portaikko ja lasikaide.

Aulatila jossa molemmin puolin makuuhuoneet. Aula on mielestäni hyvänkokoinen, aulaan ostettiin 2,5m sohva ja 2m tv-taso.

Vanhempien makuuhuone. Autiolta vielä näyttää mutta sängyt jo houkuttelevat. Nimimerkillä patjalla kuukauden nukkunut raksaaja.

Tästä on hyvä jatkaa.

-Paula-

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, jaksuja ja tsemppiä muuttopäivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Nyt alkaa olemaan valmista -tai tämän valmiimmaksi ei tule kun muutto kolkuttaa ovelle. Listoitukset kun on tehty niin ei pitäisi mikään jäädä pitkäksi aikaa rempalleen, jotain tietysti jää muuton jälkeenkin mutta ne ovat onneksi aika pienimuotoisia kaiken tämän muun rinnalla :)

   Poista
 2. Mikä kokoinen tuo teidän portaikon ikkuna-aukko on?

  VastaaPoista
 3. 900x3 600 karmimitta, ikkuna- aukko luonnollisesti hieman suurempi.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä lähestyvään muuttoon!

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon. Huh, huh mutta onneksi selvittiin muutosta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...