sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesä saapui olohuoneeseen

Olohuoneeseemme on kaipailtu pitkään mattoa ja hieman väriä tuovia sohvatyynyjä. Vihdoin eilen sain inspiraation joka on ollut hukassa hetken. Kävin Askon -30% päivillä ja mukaan tarttui kauniin keltaiset silkkiset sohvatyynyt sekä vaalea polypropeenimatto.

Alkuperäisessä suunitelmassani olohuoneeseen tuli pitkäkarvainen pörrömatto joka oli edellisessäkin talossamme. Mieli muuttui kuitenkin Askon myymälässä kun testailin eri mattovaihtoehtoja. En ollut aikaisemmin edes ajatellut polypropeenimattoa joka siis on keinotekoista kuitua ja hieman kovemman tuntuinen kuin esim puuvillamatto. Matto oli hyvin jämäkkä ja se ei kerää kissankarvoja itseensä sekä on todella helppo pitää puhtaana ilman pesuloita. Myymälästä lähtiessä hieman jännäsin miltä matto kotilattialla näyttää - jälleen kerran sain yllättyä positiivisesti. En vaihtaisi enää tuota mihinkään. Polypropeenimattoa saa siis käyttää myös ulkonakin, se kertoo jo jotain kuinka hyvin varmasti tulee kestämään lapsi- ja elänperheemme arjessa.

Siivouspäivän kunniaksi laitoin myös ensimmäistä kertaa toisen Iskusta ostetun Como sohvan päällisistä pesukoneeseen sillä päällinen oli kerännyt hieman likaa itseensä ja oli muuttunut hieman ruskean väriseksi. 40 asteessa pesin ja on taas kuin uusi. Ei mikään turha ostos tuo sohva josta lähtevät kaikki kangaspäälliset irti -ja mikä parasta, Iskulta voi tilata pelkän uuden kankaan sohvaan jos mielii. Suosittelen siis ehdottomasti ostamaan sohvan jonka kaikki päälliset on pestävissä pesukoneessa.

- SOHVANPÄÄLLISEN PESUPROJEKTI -
- OLOHUONE SIIRRETTY KESÄAIKAAN -


 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Taidan olla niin kaavoihin kangistunut että harmaa/valkoinen säilyy läpivuoden ja kesällä hieman ilme raikastuu. Verhot saan pian laitettua niin saadaan lisää kesäistä ilmettä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...