tiistai 24. kesäkuuta 2014

Verisure Home Plus hälytysjärjestelmän käyttökokemuksia

Taloamme on suojannut Verisuren Home Plus murto- ja palohälytysjärjestelmä jo kuukauden päivät. Järjestelmä on ollut jokapäiväisessä käytössä. Järjestelmän helppouden ansiosta järjestelmän päälle/pois laittamisesta on tullut jo tapa kuukauden sisällä. Latasin iPhone puhelimeeni myös Verisure ohjelman jonka avulla järjestelmän hallinta on toiminut tienpäältäkin. Hyvänä esimerkkinä kun siivoojamme ovat tulleet niin olen usein pois kotoa ja saan järjestelmän pois päältä heidän vierailunsa ajaksi. Ja vastaavasti takaisin päälle kun ovat siivouksensa tehneet. Myös juhannus vietettiin rauhassa mökkeillen kun tiesin talomme olevan suojattuna ulkopuolisilta.


Verisure Home Plus hälytysjärjestelmä


Saimme kuukauden aikana kokea myös yhden tositilanne testauksen kun eräänä lauantai aamuna esikoisemme avasi ulko-oven ollessaan yksin alakerrassa emmekä olleet lähellä jotta olisimme kuitanneet hälytyksen loppuvaksi. Samassa puhelin soi ja Verisuren päivystäjä soitti ja kysyi tilannetta. Kävin tarkastamassa alhaalta tilanteen ja asia oli siltä osin heti kunnossa. Nopea oli reagointi  hälytykseen. Tästä iso plussa!

Sisustuksellisesti Verisure hälytysjärjestelmän eri kamerat ja tunnistimet ovat olleet hyvin näkymättömiä eivätkä ota silmään laisinkaan. Niiden läsnäoloa ei edes ajattele enää vaikka päivittäin ohi kulkeekin.

Käyttönäppäimistö ja StarKey - jokapäiväisessä käytössä

Iphone Verisure ohjelmisto
Saat talon suojaukset päälle ja pois vain napinpainalluksella kotona tai muualta

Verisuren palovaroitin

Kamerailmaisin

Annamme suosituksemme Verisuren hälytysjärjestelmän hankintaa miettiville ja kerromme kokemuksistamme mielellämme.

Lue myös:

VERISURE Home Plus hälytysjärjestelmä asennettu 20.5.20142 kommenttia:

  1. Meille tarjottiin samaa pakettia. Hieman arvelutti tuo kamerahomma. Kamerat ovat jatkuvasti päällä ja teoriassa (toivottavasti ei koskaan käytännössä) kuka tahansa valvonnasta voisi tuijotella livekuvaa kodistamme koska vain.. Meillä jäi asentamatta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, valitettavasti jostain syystä olet saanut väärää tietoa tämän järjestelmän toiminnasta!! Harmillista! Verisuren kameroilla ei oteta livekuvaa eikä kameraa pysty aktivoimaan hälytyskeskuksesta käsin. Kysymys ei ole videokamerasta, jolla voisi katsella livekuvaa kenenkään kodista. Kamerat ovat still -kuvasarjoja varten jotka kamera räpsäisee kun hälytysjärjestelmä laukeaa päälle. Kun hälytys menee päälle eikä meitä saada puhelimitse kiinni, tämän jälkeen Verisuren päivystyskeskus saa avata kameroiden ottamat kolme kuvasarjaa ja katsoa minkä vuoksi hälytys laukesi. Jos taas vastaamme Verisuren päivystäjälle puhelimeen ja annamme peruutustunnuksemme niin kuvasarjoja ei edes avata päivystyskeskuksessa. Tarkistin tämän asian perusteellisesti kun järjestelmää mietimme kotiimme. Toivottavasti tämä antaa uutta valoa kyseisen järjestelmän hankintaan.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...