keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Esittelyssä ruokailutila

Ruokailutilamme on yhdistettynä keittiöön ja olohuoneeseen. Tämän ratkaisun koimme oikeaksi sillä näin saimme eteisen ovesta tultaessa isot ikkunat suoraan näkösälle. On ihana kun etuoven laseista näkee suoraan näin kesällä vihertävälle peltomaalle.

Ruokailutilaan ostimme valkoisen pöydän ja tämän päälle karkaistun lasikannen jottei valkoisen pöydän pinta naarmuunnu heti kättelyssä. Lasissa on paljon työtä pitää puhtaana mutta se tuo muutoin niin pelkistetylle pöydälle hieman sävyä. Tuoleina Etolan Elisabeth tuolit ja kuopuksemme "sukkula".
Nuoremmat lapset ovat tykänneet Ikean junior tuoleista. Ne ovat edulliset ja helpot siirtää paikasta toiseen (näissä kuvissa väliaikaisesti baarijakkaroiden tilalle jotka ovat hankintalistalla).

Tulevaisuudessa kun lapset hieman kasvavat eikä ruokaa tarvitse noukkia koko ajan lattialta, ostan maton kehystämään pöytäryhmää. Nyt tuo laattapinta on niin helppo puhdistaa että se saa riittää. Verhot ovat suunnitteilla. Verhokiskot ovat jo saapuneet meille, kirjoitan niistä myöhemmin kun saamme ne paikoilleen. Verhot varmasti tuovat tilaan pehmeyttä.Nuorimmaisen sukkulaEtolan tuolit

Askosta löysin kauniin lehtikassin, näin lehtien poisvieminenkin on helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...