sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Työtilan String hylly ja Dekoro ihanuuksia

Voi että on mieli iloinen kun sain mieheni vihdoin poraamaan työhuoneen String hyllylle reiät. On se pienestä kiinni että saa naisen mielen iloiseksi -vink vink miehet :) Kivitalon huonoihin puoliin kuuluu ehdottomasti se, etten itse kykene tekemään reikiä seiniin vaan joudumme mieheni kanssa aina löytämään jonkin yhteisen rakosen muutoin niin hektisestä perhearjesta. Tänään sellainen löytyi.

String hyllyn hankin jo aikaisemmin alennusmyynnistä (lue aiempi kirjoitus) ja se on vain odotellut seinään kiinnittämistä. Valkoinen hylly sopi mielestäni loistavasti harmaata seinää vasten. Musta hylly olisi omaan mieleeni ollut liian näkyvä, mutta toki jos seinä olisi ollut valkoinen niin eihän tuo valkoinen hyllykkö olisikaan siitä erottunut tarpeeksi.Hyllykön päällä tällä hetkellä väliaikaisesti Hey-juliste jonka tilasin Dekorosta. String hyllykköön löytyi Dekoron kattavasta sisustusvalikoimasta myös kaunis mustavalkoinen Feeling ruutu -säilytyspussi. Säilytyspussi on pinnoitettua paperia joten se sopii loistavasti ruukkujen päälle tai esim keittiöön vihannesten, sipulien yms säilöntäpaikaksi. 

Kaunis pinnoitettu paperinen säilytyspussi (kuva:Dekoro)

Moderni Hey juliste löytyy useammassa värissä (kuva: Dekoro)
Mieheni suunnisti poikamme kanssa harrastusten pariin joten vielä jäi muutama taulun reikä tekemättä. Palaan siis asiaan kun saan nuo kaksi taulua vielä hyllykön vierelle. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Lisäksi työhuoneeseemme tulee vielä yksi upea Dekoron tuote yksityiskohta jota odotan innolla. Tästäkin lisää myöhemmin!

Mukavaa ja syksyistä sunnuntai-iltaa lukijoillemme! Jätäthän puumerkkisi kommenttiosioon käynnistäsi!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...