keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Valkoinen kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessamme jatkuu talon moderni vaalealinjaus. Kaapit valitsimme kiiltäviksi ja vetimettömiksi. Hieman mietin valinnassa kuinka ovien vetimettömyys vaikuttaa kaappien puhtauteen - joutuuko kaappeja olla koko ajan hankaamassa puhtaiksi sormenjäljistä. Tämä pelko oli aiheeton. Kertaakaan en ole joutunut kaappien pintoja "pakko"putsaamaan vaan aina siivouksen yhteydessä ne ainoastaan pyyhitään. Voin siis suositella muillekin!

Kodinhoitohuoneen sisustustarra on saatu yhteistyössä Cocoette verkkokaupan kanssa. Sen löytää heidän valikoimistaan. Lue lisää kotimme sisustustarravalinnoista tästä.Pesukone ja kuivuri suunniteltiin ergonomiseen käyttökorkeuteen

Mikäli taloudessa on vauvoja, kannattaa muistaa suunnitella laskutilaa altaan viereen

Vetimettömyys luo yhtenäistälinjaa

Khh seinä maalattiin Tikkurilan Tunto tehostemaalilla5 kommenttia:

 1. Kivannäköistä ja selkeää. 8) Onko tuo Tunto - maali ihan siveltimellä levitelty vai miten? Niin ja mistähän mahtaa olla tuo khh: n valkoinen penkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M. -kiteytit hyvin ajatukseni tuosta selkeydestä! Kun tavarat ovat poissa silmistä niin tuntuu aina siistimmältä. Tunto maali on levitetty ihan siveltimellä -ensimmäinen kerros tummemmalla harmaalla ristivedoin ja päällimmäinen kerros vaaleammalla harmaalla ristivedoin. Tuo samainen seinä on myös olohuoneessamme. Olen tykännyt kovasti. Penkki on ostettu Askosta, näen vieläkin välillä ale mainoksessa tuon joten hyvinkin vielä saatavissa! Ihanaa syksyn aikaa!

   Poista
 2. Kiitos tiedoista! Meillä taas on TuntoKiveä eteisessä ja tykkään myös kovasti . Nyt tosiaan haluaisin jotain tuon tapaista kuin teillä. Pitäis vaan vielä päättää, että minne sitä iskisi.;) Niin ja täytyykin käydä katsomassa Askossa tuota penkkiä. Asko onkin ihan tuossa naapurissa.

  VastaaPoista
 3. Täällä taas pintamateriaaleja tiedustelen :)
  Mikä mahtaa olla tuo khh:n lattialaatta? onko seinän väri sama harmaa kuin muissa tiloissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on Laattapisteen Sierra. Sama harmaansävy jatkuu edelleen. Olemme käyttäneet koko kohteessa vain muutamia maalisävyjä jotta yleisilme on jatkuva jokaisessa huoneessa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...