maanantai 23. syyskuuta 2013

Kulmaluukullinen takka

Viikonloppuna tontilla oli isäntäväen puolesta hiljaista, kun välillä piti käydä lataamassa akkuja kalastuskilpailuissa. Rakennus Myllyaho jatkoi lauantaina ikkunapuiden asennusta, kun saimme ohjeet jälkeenpäin että puut pitää laittaa myös ala- ja yläpuolelle ikkuna- aukon harkkoeristettä. Ensiohjeiden valossa ne asennettiin vain sivuille, joka ei riitä isoissa kiinteissä ikkunoissa, joiden paino yli 200kg.

Perjantaina muurari oli taas ahertanut kovasti takan kimpussa. Kulmaluukku on selvästi havaittavissa ja kulmaluukkua odotetaan kovasti matkahuollon kautta saapuvaksi. Myös hormitilausta odotetaan saapuvaksi, jotta sitä päästään takan päälle sovittamaan.


Kulmaluukullinen Tiileri


Takka alkaa olla hyvällä mallilla


Alkanut viikko onkin tontilla taas kiireinen, koska heti maanantaina alkoi ikkunoiden asennus. Myös yläkerran väliseinien asennus on alkanut sekä takan muuraus on jatkunut kovaa vauhtia. Seuraavaksi on luvassa juttua ikkunoiden asennuksesta.

-timo-

4 kommenttia:

 1. Olisko tuosta hienosta takasta piirrustukset?

  VastaaPoista
 2. sterkman mining: Valitettavasti takasta ei ole piirrustuksia. Takan tekijä Ari Rimmin kanssa kävimme lävitse mitä haluamme ja katsoimme hänen kanssaan takan mitat joita hän suositteli takalle kyseiseen tilaan jotta varmasti saamme takasta kaiken hyödyn irti käytössä. Halusimme takan kulmaluukulla ja tietyillä mitoilla, tämän jälkeen hän sai vapaat kädet. Teen vielä tarkempaa postausta takasta kun Ari Rimmi viimeistelee takan sisätöiden jälkeen. Ihana kuulla jos takka malli on teidänkin mieleen!

  VastaaPoista
 3. Ihana takka minunkin mielestäni! Tiilitakan haluaisimme, mutta tiilerin omasta mallistosta ei löydy kulmaluukullisia. Paljonko tuo teidän takka tuli suurinpiirtein maksamaan hormeineen ja muurauksineen?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista takan suhteen ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä. Haimme kulmaluukullista vaihtoehtoja valmismallistoista, mutta emme löytäneet meitä miellyttävää.
  Pirkanmaan alueelle kannattaa kääntyä Ari Rimmin puoleen, joka tekee takan mittojen mukaan. Hinta vastasi täysin valmistakkojen hintaa, joka oli meille positiivinen yllätys.

  Mikäli takka tulee Pirkanmaan ulkopuolelle, niin suosittelen olemaan yhteydessä paikalliseen Tiileriin, josta ohjaavat kyseisen alueen takkamuurarille. Takkamuurari käy katsomassa kohteen ja takka suunnitellaan mittojen mukaan. Tämän jälkeen takkamuurari antaa tarjouksen kokonaisuudesta pinnoitettuna ja materiaalit tulevat tiileriltä. Meidän kokemuksen mukaan homma toimii erittäin hyvin ja näin saadaan juuri tilaan sopiva yksilöllinen takka.

  Ei muuta kuin tuumasta toimeen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...