perjantai 23. elokuuta 2013

Liesituulettimen valinta LAPETEK luxor

Liesituuletin valinta piti olla jo tehty ja poissa päiväjärjestyksestä. Valinta oli kohdistunut Lapetekin Classicplus-V malliseen saarekeliesituulettimeen. Luin kuitenkin erään valaistukseen liittyvän artikkelin jossa mainittiin saarekemalli jota suositeltiin ihan valaistussyistäkin. Tämän liesituulettimen olin aiemmassa postauksessa maininnutkin yhdeksi suosikikseni. Vaihdoimme siis vielä mallia vaikka jouduimme siihen huonekorkeuden vuoksi ostamaan myös jatkoputken -ei mikään halpa vaihdos mutta olemme äärimmäisen tyytyväisiä päätökseemme. Valintamme kohdistui siis ulkonäkö- ja valaistussyistä Lapetekin Luxor-V-XH malliin.

Lapetek Classicplus.
Lapetek Luxor.

Lapetek Luxor on kaunis ja kapea.

Lapetek Luxorin valot eivät häikäise liedestä. 
-Paula-


2 kommenttia:

  1. Meillä tuo Luxor ja siinä se valaistus on aivan ihana ja tehokas. =) Ja me jouduttiin kanssa ottamaan jatkopala n.20cm takia ja vielä leikkaan se vinoon, kun on vino sisäkatto. Mariina

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla että ootte tykänneet tuosta mallista! Taitaa nykyään huonekorkeudet olla sen verta korkeita että tuo jatkopala joudutaan aina ostamaan. Mutta on se varmasti sen arvoinen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...