sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pyhäillan ponnistelu soratäyttöjen kanssa

Pyhäiltana oli tarkoitus vielä ottaa hiki pintaan kottikärryjen kanssa. Etukuistin täyttö jäi hieman vajaaksi, koska siihen ei ehditty kasata kaikkia sokkelin harkkoja kun vuorossa oli sisäpuolen täytöt. Näin ollen sorapinta ei ollut sillä korkeudella millä piti, mutta onneksi maaurakoitsija oli jättänyt soraa tontin sivulle. Ei muuta kuin hanskat käteen ja kottikärryillä menoksi. Lapioiminen on kyllä mukavaa hommaa, mutta kuitenkin raskaamman puoleista. Parasta hyötyliikuntaa.



Etukuistin pohja täytetään tasaisesti soralla, jonka jälkeen on vuorossa styroxien laittaminen. Styroxien päälle tulevat raudoitusverkot sekä niiden kannattimet. Ilta pimeni sen verran nopeasti kuitenkin, että Styroxien laittoa jäi vielä huomiselle illallekin.



Ilmakin alkaa olemaan iltaisin erittäin raikasta, joten mikäs sen mukavampaa kuin puuhastella ulkona. Tosin "puuhasteluaika" alkaa vasta, kun kolme "vekkulia" on saatu kotona nukkumaan. Tehokkaita työtunteja ei ole paljon, kun kyse on ulkohommista. Kun päästään sisähommiin, niin on onneksi valot=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...