maanantai 26. elokuuta 2013

Kattoristikkojen asennus

Maanantai aamu alkoi sillä, että oli vuorossa kattoristikkojen nosto aamukahdeksan jälkeen. Työmiehet olivat hyvin latautuneita viikonlopun jäljiltä, joten homma sujui joutuisasti. Hiab- nosturi saapui kahdeksan maissa ja ei muuta kuin kattoristikoita ilmaan.


Päivä oli erittäin aurinkoinen ja lämmin - siis hyvin otollinen ristikoiden asentamiseen. Kuitenkin Räikkösen porukalta oli hiki lentänyt, kun aurinko pääsee paistamaan tontille koko päivän.Kattoristikot naulattiin kulmaraudoista sekä reevattiin kolmella naulalla "vastaavan mestarin"ohjeiden mukaan. Mestari oli myös aamusta paikalla valvomassa asennusta.

Nyt yläkertakin alkaa tuntumaan todelliselta, kun on kattoristikot pään päällä. Muuten kun on aina katsellut taivasta, niin tunne on ollut hieman että tässä on vielä työnsarkaa. Vähitellen sitä alkaa hahmottamaan katon  pään päälle.


Yläkerran keskiosaan halusimme saksiristikot tuomaan korkean tilan tuntua ja tämä oli erittäin hyvä idea arkkitehdiltä. Nyt vasta kun omin silmin konkreettisesti näkee, niin olen alkanut arvostaa hyviä suunnittelijoita entistä enemmän. Paperilla aina tuntuu, että tarvitseekohan sitäkään oikeasti.

Huomenna sitten alkaakin katon rakentaminen ja ensi viikolla on vuorossa kattopeltien asennus. Näistä sitten asiaa erikseen.

-Timo-

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa. Kiva seurata blogia! Rakennamme itsekin para-aikaa, tulemme noin 1-2 viikkoa jäljessä. Viimeisiä harkkoja viedään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Blogistamme on tukea matkan varrella -vertaistukea ainakin :) Pyrimme valoittamaan matkaa mahdollisimman monipuolisesti! Kovin on arki hektistä mutta pyritään nautiskelemaan mahdollisiman paljon! -Paula-

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...