sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Suomen timanttiporauksen työnjälkeä

Aiemmassa jutussa kirjoitettiin kuinka valinta timanttiporausfirman osalta suoritettiin. Valinta kohdistui Suomen Timanttiporaukseen  ja tässä postauksessa näytetään hieman heidän työnjälkeään.

Näin asiakkaan näkökulmasta homma sujui vaivattomasti ja tiesin minä päivänä talolla poraus tapahtuu. Muilta osin puhelimeni ei sitten soinutkaan, mikä on aina hyvä merkki. Puhelin soi meikäläisellä ihan tarpeeksi muutenkin;) IV- urakoitsija sekä pääurakoitsija olivat antaneet tarvittavat neuvot. IV- urakoitsija oli merkinnyt seinään tussilla aukkokoon, jonka mukaan poraus tehdään.

Aukot autotallin korvausilmalle

Varaston korvausilmalle aukko

IV- koneen ilmanottoaukkoToimistotilan IV- koneen ilmanottoaukko


Tarvittavat reiät on tehty lukuun ottamatta keskuspölynimurin poistoilmanaukkoa, jonka paikka selviää kuluvan kuukauden aikana. Joten vielä kerran tarvitaan timanttiporausta kohteessamme.


-Timo-

4 kommenttia:

 1. Ei muuten ole mikään vaikea homma porata noita itsekin. Omaan lammitaloon tein kaikki väliseinätkin valmiiksi ensin ja viimeisenä kävin vuokraamassa timanttikoneen. Maksoi viikonlopun yli terineen alle 40euroa.

  VastaaPoista
 2. Tämä varmasti pitää paikkansa ja monessa asiassa on varmasti mahdollista säästää vielä enemmän itse tekemällä. Sitten ongelmaksi tuleekin aika, jota ei koskaan ole liikaa. Monta asiaa tekisin itsekin, mutta tämä ei ole ollut mahdollista. Kuten blogin esittelytekstissä mainitaan, niin emme pyri tekemään itse kovinkaan paljon. Rakentamiseen käytetty aika on meidän kohdalla pois jostain muusta, mikä tulee yleensä vielä kalliimmaksi. Ehkä en olisi myöskään mennyt poraamaan ulkoseiniä timantilla, koska en ole vastaavaa ennen tehnyt. Hienoa kuitenkin kuulla, että omatoimisuutta löytyy.

  -Timo-

  VastaaPoista
 3. Kohteen rakenteita ja läpivientien kokoja kun katsoo, teit oikein kun otit ammattimiehet tekemään timanttihommat. Itsekkin työkseni liki 20 vuotta noita tehneenä olen nähnyt kaikenlaisia räpellyksiä kun "säästetään rahaa" ja korjataan sitten jälkiä isommalla rahalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme täysin samoilla linjoilla. Nyt on nähty ja koettu kuinka rahaa palaa asioihin joihin ei aina ole osattu varautua. Omien tekeleiden korjaamiseen ei tiukassa budjetoinnissa ole ikinä juurikaan varattu senttiäkään, joten annetaan ammattilaisten hoitaa kerralla kuntoon. -Paula

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...