tiistai 5. marraskuuta 2013

Lastenhuoneiden vaatekaappien suunnittelua

Tänään mietin hieman lastenhuoneiden vaatekaappiasioita. Meillä on tarjous muutamasta liikkeestä, mutta koska hinnat kohosivat 2.500e luokkaan eikä kaapeissa ollut mitään erikoista, päätin hieman selvitellä hintoja Ikeasta. Muutamilla ystävilläni on kyseisen firman kaappeja -osa olleet hyvinkin tyytyväisiä ja osalta olen kuullut hieman murinaa eri komponenttien toiminnasta. Mutta mikä parasta niin Ikeasta saan haluamani kiiltäväpintaiset vaatekaapit jokaiseen huoneeseen - ja hintakin on suhteellisen edullinen. Se mitä kaappeihin haluaa sisälle ratkaisee lopulta aika paljon rahallisestikin.

Keskellä ovet avautuvat vastakkain

Tällä hetkellä kaikkiin kolmeen makuuhuoneeseen olisi tulossa Ikean PAX järjestelmä kiiltävän valkoisin ovin ja huomaamattomin vetimin. Omassa makuuhuoneessamme on vaatehuone joka suunnitellaan erikseen. Se, miksi halusin nimenomaan kaapilliset ovat, johtuu siitä että edellisessä kodissamme oli liukuovellinen vaatekaappi makuuhuoneessamme ja se oli käytönnöllisyydeltään surkea. Aina vaatekappale minkä halusin oli väärällä puolella kaappia ja jouduin moneen kertaan vetämään isoa painavaa liukuovea puolelta toiselle. Taitaa nämäkin olla niitä asioita joissa osa tykkää ja osa ei. Itse en enää liukuovia huoli makuuhuoneeseen. Suurin syy liukuovien hankintaan on usein tilan säästäminen makuuhuoneessa eli kun avaa oven se vie kuitenkin jonkin verran pinta-alaa kaapiston edestä.


Ikea Blankett vedin

Suunnitelmissa on ottaa henkareille ja housuille ripustustilaa sekä useita koreja jonne saa sukat, topit yms. Varasin keskiosan alas myös leveän laatikon juhlakengille. Pitkät asukokonaisuudet tulee säilymään yläkerran aulan vaatehuoneessa joten tämän vuoksi ei tarvinnut huomioida pitkiä juhlapukuja  tai mekkoja tankotilassa ja sain molemmat rekit päällekäin.

Vielä on aikaa suunnitella. Onko muilla kivoja ideoita vaatekaappien sisältöihin?

-PaulaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...