sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Lukkoliikkeiden kilpailutus

Oli aika asentaa sarjoitetut lukot sekä painikkeet talomme oviin, mutta sitä ennen piti tietysti päättää kuka otetaan asennusta tekemään. Perinteiseen tyyliin kilpailutimme Pirkanmaalaiset tekijät ja tässä esittelemme ne, joilta saimme vastauksen sähköpostitse tai puhelimitse:

Hankimme kohteeseemme Abloy Sento lukot sekä painikkeet. Painikkeet olivat kromattua messinkiä ja sarjoitettuja avaimia tarvitsimme kahden kappaletta. Joissain asioissa pidimme vaimoni kanssa erikoisista ratkaisuista, mutta painikkeiden suhteen meitä houkutteli selkeä ja moderni linja.


Saimme vastauksen sähköpostilla kuten toivoimmekin. Tarjous oli kilpailukykyinen, jossa oli selkeästi eritelty kaikki tarvittava tieto tuotteet asennettuna. Tällä kertaa tarjous ei kuitenkaan riittänyt kauppoihin.

Tarjous saatiin, mutta sen laatimiseen kesti joukon eniten. Tarjous oli myös joukon kalleimpia, joten asian suhteen ei kannattanut edetä.

Ovifirmat suosittelivat kyseistä lukkoliikettä. Saimme heiltä tarjouksen, joka oli kyllä linjassaan. Saimme muutaman kovemman tarjouksen, joten emme päätyneet yhteistyöhön heidän kanssaan.


Tarjous saatiin kohtuullisessa ajassa, mutta se ei ollut aivan yhtä kilpailukykyinen kuin muiden. Asiakaspalvelu kuitenkin hyvällä tasolla.


Saimme hyvän tarjouksen, joka oikeutti mitalisijoille mutta saimme vielä yhden kovemman tarjouksen. Asiallista palvelua ja asennus olisi onnistunut nopealla varoitusajalla.Iso firma, mutta hyvä asiakaspalvelu. Minun tarpeeni selvitettiin hyvin ja sain nopeita vastauksia kysymyksiini. Tällä kertaa emme päässeet kauppoihin.


Pienempi toimija, joka sattui olemaan kotikunnasta kaiken lisäksi. Saimme heiltä parhaimman tarjouksen, sekä nopeita vastauksia kysymyksiin. Asennusaika saatiin lyötyä pian lukkoon.Marginaalit lukkoliikkeiden välillä olivat pieniä, kaikki kuitenkin myyvät identtisesti samaa tuotetta. Saatavuus ja asennuksen saatavuus varmasti ratkaisevat. Hintaerot muodostuivat lähinnä asennuksen suhteen. Päädyimme valitsemaan Lukkopalvelu Mäenpään asentamaan Abloy Sento tuotteemme.


-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...