maanantai 25. marraskuuta 2013

Paroc- puhallusvillan asennus Etelä- Suomen takuueristyksen toimesta

Talomme sai marraskuun alusta puhallusvillan yläpohjaan, joten talon eristys alkaa olla kunnossa. Kuten aiemmassa jutussa totesin, niin päädyimme valitsemaan puhallusvillan toimittajaksemme Etelä- Suomen takuueristyksen. Itse puhallusvillamateriaaliksi valitsimme Paroc- puhallusvillan, joka on materiaaliltaan vuorivillaa. Tässä vaiheessa on hyvä kerrata valintaperusteet, jotka olivat materiaalin A1 paloluokitus, materiaalin hyvän lämmönjohtavuus sekä materiaalinen kohtuullinen paino. Itse puhallusvillatoimittaja valittiin asiakaspalvelun, kilpailukykyisen tarjouksen sekä aktiivisuuden perusteella. Tätä kaikkea löytyi valitsemastamme toimijasta.

Asennus oli sovittu marraskuun alkupäiville ja kaikki oli tehty kohteessa valmiiksi tätä ennen. Kävelysillat yläpohjassa olivat valmiit asennusta varten, sekä vinon yläpohjan ja tasaisen osuuden välille oli tehty tarvittavat koteloinnit. Muutoin olimme tietysti järjestäneet esteettömän pääsyn yläkertaan, josta asennus suoritettiin.

Takuueristyksen auto saapui pihaan - homma lähti käyntiin


Tämän jälkeen koneet kuntoon  ja vuorivillaa putkesta ulos


Putki rappusista yläkertaan, jossa vuorivilla kulkee


Homma kävi käsittämättömän nopeasti ja yläpohjassa oli 450mm vuorivillaa


Otimme talteen hieman näytemateriaalia, jota Timpurikin ihasteli


Puhallusvillan asentamisessa ei mene kovin pitkää aikaa, vaan homma oli heti aamusta suoritettu. Kunhan valmistelut ovat kohdallaan, niin ammattilainen selviytyy urakasta muutamassa tunnissa. Olemme erittäin tyytyväisiä Etelä- Suomen Takuueristyksen toimintaan ja varmasti käytämme heidän palveluitaan jatkossakin, kun niitä tarvitaan. 


-Timo-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...