lauantai 9. marraskuuta 2013

Olohuoneen sohvan valinta

Tänään Iskussa päättyi -25% päivät. Satuin Facebookissa huomaamaan alkuviikosta että heillä tämä ale kampanja oli päällä aina tähän päivään (9.11.2013) saakka. Kävin heti viikolla ihailemassa eri sohvia mutta ennen kaikkea matkan tarkoitus oli käydä tarkistamassa vieläkö mieltymykseni erääseen ihastuksenkohteeseeni oli säilynyt. Ja olihan se.

Saanko esitellä pitkäaikaisen ihastuksen kohteeni, kohteen jota halusin jo edelliseen kotiimme mutta maltoin odottaa kun tiesin että haluan vielä tarkistaa että se sopisi sitten myös tähän uuteen suunnitteilla olevaan kotiimme. Kotimme olohuonetta tulee kaunistamaan tänään hankitty HT Collectionin 3-hengen Como sohva.



Sohvan väriksi valitsimme vaalean harmaan ja sohvan alle putkijalat. Lisäksi otimme pakettiin mukaan sohvaan kuuluvan rahin samoilla putkijaloilla ja kankaalla. Näin saamme kolmenhengen sohvasta tehtyä myös kulmasohvan ja rahi voi toimittaa alkuun myös sohvapöydän virkaa kun siihen hankkii esim kauniin tarjottimen. Isona plussana sohvan hankinnassa näin lapsiperheen näkövinkkelistä että sohvakankaat saa vaihdettua. HT Collection on luvannut että vaikka mallin valmistus lopetettaisiin niin he säilyttävät sohvan kaavat 10 vuotta ja siihen on mahdollista saada aina uudet päällyset. Itse sohvallakin on pitkä takuuaika. Nappi valinta meidän tarpeisiin. 



Onnesta soikeana,
Paula

1 kommentti:

  1. Moi
    Kiva että löysit sohvan. Jos olette etsimässä vielä jotain erikois huonekaluja, ollaan iloisia, jos voimme auttaa. :)

    Kiitos.
    V.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...