tiistai 17. joulukuuta 2013

Kivitalon sisäpuoliset tasoitetyöt - Puuha Peten toimintaa

Villa Kivitalon sisäpuoliset tasoitetyöt ovat alkaneet varsinaisen pohjatasoituksen merkeissä. Tällä hetkellä yläkerta on tasoitettu. Koska hommaan vaaditaan aina 600l vettä, on talossa kosteus luonnollisesti melkoinen. Tämän vuoksi allekirjoittanut rientää hakemaan kosteudenerottimen, joka poistaa kosteuden poistoletkulla viemäriin.

Puuha- Peten porukka on pistänyt hösseliksi ja smyygien laiton sekä nauhoituksen jälkeen, oli aika käynnistää koneet. Pyysin Petriltä kuvia urakan etenemisestä, koska halusin tuoda tätä työvaihetta esille. Turhan paljon kuvia on ole löytänyt mistään kyseisestä työvaiheesta. Petri toimittikin minulle ensiluokkaiset kuvat, pikemminkin varsinaisen kuvasarjan.

Sisäkaton tasoittaminen käynnissä

Letku ampuu pohjatasoitetta kattoon

Väliseinät saavat tasoitteen pintaan

Porraskäytävän tasoitus

Vähitellen valmista

Verkotus paikoilleen pohjatasoitteen päälle

Tasoitusta käsipelillä

Ammattilainen on tarkka jäljestäänKuulin Petrin kanssa keskustellessani, että hän on aloittanut vetämään/ opettamaan Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa tasoitetyön parissa. Koulutus on suunnattu työelämässä oleville ja mahdollisesti rakennusalalla työskenteleville. Mikäli blogin lukijoiden joukossa on "tasoitealan" ammattilaiseksi haaveilevia, niin kannattaa tutustua koulutustarjontaan. Koulutus oli pian alkamassa. Ja lisätietoa www.takk.fi kotisivuilta.

Huomenna tasoitusurakka jatkaa joko alakerran tasoituksella tai yläkerran uudella tasoitekerroksella. Nyt voidaan jo todeta, että "valmista pintaa syntyy". Puuha Peten kanssa olemme sopineet urakasta koskien sisäpuolisia tasoitetöitä sekä myös pohjamaalausta. Rakennus Myllyaho jatkaa urakointia pintamaalauksesta ja vetäytyivät hetkeksi toisen projektin pariin.

-Timo-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...