sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Talousrakennuksen tuplalevytys - palo-osastointi

Mikäs sen kätevämpää juhlapyhinä on kuin painaa pitkää päivää talousrakennuksen kimpussa. Talousrakennus oli levytetty kerran, mutta palo- osastoinnin vaatimana niin tilat pitää levyttää kaksin kerroin. Olimme varanneet pyhäpäivän levytykselle ja Hämeen Rakennuskoneesta oli haettu levyhissi urakkaa varten. Emme ole aikaisemmin laittaneet kipsilevyä, mutta olemme päässeet katsomaan matkan varrella toimintaa. Levyhissi tuli myös koko ajan entistä tutummaksi ja se onkin kätevä laite kerrassaan.
Jampe oli tuttuun tapaan apuna ja pikkuvaraston osalta homma meni harjoittelun kannalta. Siirryttäessä autotalliin, niin aloimme lämmetä hommalle. Tuli sellainen fiilis, että nyt aletaan päästä jyvälle asian suhteen.

Teimme niin sanotusti "old school" tyyliin, että ruuvasimme ruuvin kerrallaan kahden miehen + kahden porakoneen voimin. Homma kävi kuitenkin kohtuullisen nopsaan. Tuplalevytyksessä pitääkin käyttää viimeisen levytyksen kanssa 50mm kipsilevyruuveja. Näitä ei ollutkaan aivan jokaisessa rautakaupassa, mutta Rautiassa näitä löytyi. Työtilan levytys meillä jäi vielä uudenvuoden pyhille.

Jampe kipsilevyruuveja kiinnittämässä

Varasto tuplalevytettynä - mahtuipa sekaan yksi EK- levykin.

Levyhissistä tuli meidän "hyvä kaveri"

Levyt kiinnitimme 50mm kipsilevyruuveilla

Ruuvauspaikat valmiiksi merkattuna

Levytys etenee

Autotalli hyvällä mallilla

Levyhissin kanssa pärjää yksinkin


-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...