maanantai 2. joulukuuta 2013

Autotalli ummessa - lämmitin laulamassa

Viikonloppu oli hyvin hektinen ja kun lapset saatiin hoitoon, niin tontilla painettiin 14h työpäiviä. Saimme asennettua kaikki talousrakennuksen spu- eristelevyt lauantaina sekä tehtyä villoituksen. Villoituksen asentaminen on kyllä melkoista "marakatin kiipeilyä" ja kattoristikoiden välissä joutuu suorastaan sukeltamaan. Siinä hommassa tulee kyllä sellainen olo, että jotain on tullut tehtyä.
Pyhänä saimme kummatkin autotallit tilkittyä ja sitten lämmitin laulamaan. Ehtiipähän talousrakennus kuivua parisen viikkoa ennen tasoitusta. Koska nosto- ovia ei voida asentaa ennen tasoitusta, niin aukot pitää jotenkin tilkitä. Toiseen aukkoon käytin jäljelle jääneitä spu- levyjä ja toiseen piti asentaa ovi + styroxit. Toiseen autotalliin ei ole muuta kulkua, joten ovi tuntui ainoalta järkevältä vaihtoehdolta.  Olipahan siinä asentamista pyhäillan myrskyssä.

Autotalli ummessa - henkeen sopiva ovi;)


Toinen talli tilkittiin spu- levyillä


Viikolla jatketaan uretaanien leikkaamisella, höyrynsulkuteippien asentamisella aina kohti ristikoolausta. Tämän jälkeen sähkäri sisään piuhoja vetämään ja sitten onkin levytyksen vuoro.


-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...