maanantai 9. joulukuuta 2013

Teknisen tilan vesieristys

Tänään Rakennus Myllyahon  Joni puuhasi teknisen tilan kimpussa, johon tehtiin primer käsittely sekä lopuksi vesieristys pintaan. Käytimme tällä kertaa Ceresit merkkisiä tuotteita, joita meiltä oli jäänyt vanhan talomme autotalllin laatoitustöistä noin vuoden takaa. Hyvää tavaraa, jota ei raaskinyt hävittää. Ceresit on vain merkkinä sellainen, että sitä ei löydykään jokaisesta rautakaupasta. Primeriä saatiinkin etsiä tovi, koska valmistajat ovat hyvin tarkkoja tuotteiden yhteensopivuudesta, jotta takuut säilyvät. Löytyipä Ceresit vesieristeseen sopiva primer lopulta Nokian Värisilmästä ja kiitos siitä heille.

Joni varmisti myös Henkelin tuoteneuvonnassa, että meillä oli oikea kaivolaippa joka sopii käytettäväksi Ceresit tuotteiden kanssa. Tähän saimme siunauksen, joten "mustaa mönjää" päästiin levittämään pintaan.
Vesieriste siveltynä

Käytimme Ceresit vesieristettä

Henkelin hyväksymä kaivolaippa paikallaanHuomenna onkin sitten laatoituksen vuoro ja kävimme hakemassa poistoerän laattaa RTV:stä. Tekniseen tilaan tulee kuitenkin kuramatto oven edustalle, joten laattoja ei tulla erityisemmin ihastelemaan. Panostetaan sisälle sitten hieman enemmän;)


-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...